Reklamna Ponuda

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo reklamnu ponudu BJBikers.com sajta za 2015. godinu. BJBikers.com je već godinama referentni sajt za druženje, informacije i međusobnu pomoć motociklista u Srbiji i regionu. Na našem forumu je uvek živo i stalno se vode diskusije o budućim vožnjama, druženjima, akcijama motociklista i uopšte o aktuelnim temama u našem društvu.

Zbog popularnosti BJB brenda i posećenosti BJBikers sajta, smatramo da je u vašem najbolje interesu da svoj brend pozicionirate uz nas i putem reklamiranja na BJBikers sajtu na najbolji način predstavite svoju ponudu motociklistima.

 

BJBikers Reklamna Ponuda za 2015. godinu

Reklamnu ponudu smo osmislili tako da svako može pronaći način da se reklamira, bez obzira na iznos budžeta koji ima na raspolaganju. Nudimo vam krupne i upečatljive banere, koji su pogodni za brzo privlačenje pažnje motociklista. U ponudu smo ubacili i diskretne tekstualne banere putem kojih možete ponuditi svoje artikle povoljno uz plaćanje samo konkretnih klikova.

 

 

 

 

Statistika Posećenosti

Svakog meseca beležimo sve veću posećenost. Na primer, u poslednjih mesec dana, tj. od 10. Januara 2015. do 10. Februara 2015. godine smo po Google analitici imali preko 90.000 jedinstvenih posetilaca. Google broji jedinstvene posetioce tako što na svaki računar sa koga je stigla poseta, iskopira cookie fajl. To znači da je u poslednjih mesec dana BJBikers.com sajt učitalo preko 90.000 računara u Srbiji i šire. Pogledajte i sami:

 

 

 

 

Kontakt

Ako ste zainteresovani za saradnju sa nama, kontaktirajte nas. Možete nam poslati mejl na info@bjbikers.com ili pozvati Ivana Pavlovića na 064 127 54 34. Pomoći ćemo vam da se uspešno predstavite motociklistima koji će postati vaše mušterije.