Kontakt

Ukoliko nas želite pitati nešto ili prosto želite stupiti u kontakt sa nama, potrebno je da nam napišete poruku koristeći formu ispod. Naravno, možete nam poslati i poneku pohvalu, ne morate isključivo da nas nešto pitate. 🙂

Često postavljana pitanja i odgovori

Pre nego što pošaljete svoje pitanje, proverite da li smo već odgovorili na vaš problem:

Želim da postanem vaš član. Kako to da uradim?

Pre svega, drago nam je što želite da nam se pridružite! Da biste to postigli, potrebno je da se registrujete na forumu. Nakon registracije, potrebno je da se uključite u diskusije na forumu i podelite svoja iskustva, savete i tako ostvarite komunikaciju sa ostalim članovima. Pravim članom postajete kada se uključite i u naše humanitarne akcije, vožnje i generalno događaje na terenu koje organizujemo jer mi nismo samo internet zajednica, već zajednica motociklista koji dele svoju ljubav prema zajedničkom hobiju, a to je vožnja motocikla.

Zaboravio sam šifru za svoj nalog. Kako da povratim svoj nalog?

Ukoliko ste zaboravili šifru za svoj nalog na BJBikers forumu, prvo treba da pokušate da ponovo postavite svoju šifru. Idite na sledeću stranu i unesite email adresu koju koristite u svom nalogu. Nakon popunjavanja email adrese, kliknite na link Zatraži Novu Lozinku i posle par minuta, dobićete poruku na email adresu koju ste uneli u kojoj se nalazi link do strane gde možete ponovo postaviti novu lozinku. Tako ćete promeniti svoju lozinku i ponovo se možete logovati.

Ukoliko vam je to suviše komplikovano, možete nam se obratiti za pomoć. Međutim, da bismo znali da ste zaista vi korisnik naloga za koji tvrdite da je vaš, neophodno je da nam pošaljete neki dokaz. Na primer, možete nam poslati email poruku sa email adrese koja se koristi u tom nalogu ili makar nam navedite tu email adresu. U suprotnom, mi vam najverovatnije ne možemo pomoći.

Imam tehnički problem sa svojim motociklom. Šta da radim?

Ukoliko ima neki tehnički problem sa svojim motociklom, najbolje je da se registrujete na našem Forumu i postavite pitanje forumašima. Na forumu ima puno ljudi koji voze motocikl sličan vašem i velika je verovatnoća da će neko moći da vam pomogne.

Imam pitanje o jednom oglasu na vašem forumu. Kome da se obratim?

Ukoliko vas interesuje neki oglas sa foruma, potrebno je da kontaktirate forumaša koji je postavio taj oglas. Da biste to uradili, neophodno je da imate nalog na forumu (lako je napraviti nalog ukoliko ga nemate) i potom napišite svoje pitanje u temi oglasa ili pošaljite privatnu poruku tom forumašu.

Želim da postavim oglas na forumu, ali ne mogu. Zašto?

Na forumu postoji oglasnik za forumaše, ali da bismo obezbedili verodostojnost tih oglasa, uveli smo pravilo, tj. ograničenje da samo forumaši se preko 100 korisnih poruka na forumu mogu da oglase svoj motocikl ili moto stvari. Korisne poruke se broje samo na isključivo moto temama, čime opet želimo da utičemo na sve članove foruma da se više aktiviraju i pomognu drugima kroz svoje učestvovanje u moto temama.

Želim da se reklamiram na vašem sajtu. Kako da to postignem?

Ukoliko želite da postavite svoju reklamu na BJBikers.com sajtu i tako predstavite svoju ponudu našim posetiocima i članovima, možemo vam pomoći u tome. Potrebno je da nam dole u formi opišete čime se bavite i šta biste da ponudite korisnicima sajta, a mi ćemo vam se javiti i poslati predlog reklamne kampanje koja vam može pomoći u tome.

Pošaljite nam poruku

Ukoliko ipak nismo već odgovorili na pitanje koje imate, slobodno nam pošaljite poruku koristeći sledeću formu.

Neophodno je da napišete svoje ime i prezime, kao i svoju email adresu da bismo mogli da vam pošaljemo odgovor. Potrudićemo se da vam se javimo nazad u najkraćem roku, ali molimo vas za razumevanje jer često nećemo ni moći da se javimo istog ili sledećeg dana. Potrudićemo se da vam obavezno odgovorimo, u to budite sigurni.