NaslovnaHumanostBJB Dedamrazijada 2023. - Moto Deda Mrazevi će 23. decembra posetiti decu...

BJB Dedamrazijada 2023. – Moto Deda Mrazevi će 23. decembra posetiti decu u Domu u Sremčici

-

Novogodišnji praznici nam se približavaju, a to znači da se Moto Deda Mrazevi ponovo pripremaju za posetu deci u Domu za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju, u Sremčici.

Tradicionalna akcija započeta davne 2007. godine će se ove godine desiti u subotu 23. decembra 2023. godine, kada će svečana povorka od više stotina motociklista obučenih u crvena Deda Mraz odela provozati iz centra Beograda do Sremčice, noseći više od 300 paketića za decu u Domu.

Prva BJB Dedamrazijada 2007.

I ove godine se organizaciji BJB Dedamrazijade pridružila humanitarna organizacija 28. jun, koji će kao i prošle godine pomoći motociklistima učestvovanjem u kupovini preko 300 paketića koje motociklisti pripremaju za decu u Sremčici.

Takođe, motociklisti će, kao i prošle godine, obići predškolsku ustanovu Trešnjica u Zemunu, da bi pokupili poklone koje su za decu u domu u Sremčici prikupila deca tog vrtića. Za više detalja, pogledajte temu na forumu.

Kako se priključiti akciji?

Finansijska sredstva potrebna za nabavku paketića motociklisti samostalno prikupljaju kroz sopstvene donacije, kao i kroz donacije moto organizacija i firmi. To znači da svako od nas može i treba da donira koliko je u prilici, da bismo sakupili dovoljno za paketiće.

Moto Deda Mraz odelo možete nabaviti u nekoj od sledećih prodavnica u Beogradu:

AUTO SKOLA  VIR – ZONA

Jurija Gagarina 235
Novi Beograd
011-718-25-24

DUCATI SRBIJA – Burnout

Bul.Arsenija Čarnojevića 95
Novi Beograd
tel. 011/311-04-62

MOTO LAND
Poenkareova 20
Tel. 011 2182 555

GARAGE MOTO SHOP

Strumička 2a,
063 377 491

Jednostavno je potrebno otići do neke od lokacija sa spiska, izvršiti donaciju i preuzeti odelo, a motociklisti dalje preuzimaju obaveze oko kupovine slatkiša i ostalih stvari koje će sačinjavati paketić.

Ukoliko niste u mogućnosti da lično prisustvujete, a želite da donirate novac i to je moguće učiniti uplatom na tekući račun. Sve što je potrebno uraditi je da popunite uplatnicu. Primer uplatnice možete videti ispod:

Dakle, samo unesete vaše ime i prezime i iznos koji želite da donirate.

Kad i gde je okupljanje?

Sama akcija u kojoj ćemo svi zajedno krenuti u vožnju ka Sremčici održaće se u subotu 23. decembra sa početkom u 10.00 časova.

Satnica i program za ovogodišnju akciju su sledeći:

  • Okupljanje motociklista 10h – Plato ispred Skupštine grada Beograda
  • 10.45h – Tradicionalno zajedničko fotografisanje
  • 11.00h – Polazak organizovane kolone ka Domu u Sremčici (tradicionalna ruta)
  • 11.30-11.45h – Dolazak u Dom u Sremčici
  • 12.00 – 14.30h – Druženje sa štićenicima doma
  • Oko 14.30h – Polazak iz Sremčice ka restoranu Petica na Adi
  • 15.00h – 17.00h – Ručak i druženje u restoranu Petica na Adi

Osim u Beogradu, Moto Deda Mraz akcija održaće se od strane drugih organizacija u sledećim gradovima:

Za slučaj da organizujete Deda Mraz akciju u vašem gradu, a niste na listi iznad, možete nam poslati mail na info@bjbikers.com i mi ćemo vas uvrstiti na listu. Takođe možete otvoriti i temu na forumu u kojoj ćete navesti u kom gradu organizujete, kao i satnicu i ostale podatke. Temu možete otvoriti ovde.

Pozivamo vas da nam se pridružite u još jednom druženju i deljenja malog znaka pažnje našim drugarima u Sremčici.

Za više detalja o akciji, kao i za diskusiju sa forumašima, posetite temu na našem forumu:

https://forum.bjbikers.com/topic/219601-moto-deda-mrazevi-2023/


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Ivan Pavlović
Ivan Pavlović
Osnovao bjbikers.com sajt davne 2005. godine, sa idejom da okupi motocikliste koji vole putovanja, vikend vožnje, moto sport i samostalno popravljanje svojih dvotočkaša. Inicirao većinu tradicionalnih BJB akcija. Minimizovao je vožnju motocikla po gradu, fokusirao se na moto stazu i višednevna putovanja. Suprug, otac dvoje dece.