December 4, 2022
NaslovnaMoto SportMotoGPValentino Rosi: sve moje trke – Prvo srpsko izdanje knjige!

Valentino Rosi: sve moje trke – Prvo srpsko izdanje knjige!

-

Valentino Rosi je pre samo par dana odvezao svoju poslednju 432. trku i time je zatvorio jednu eru MotoGP šampionata. Samo par dana nakon njegove poslednje trke, domaći ljubitelji Valentina Rosija i MotoGP šampionata su dobili priliku da dođu u posed prvog srpskog izdanja knjige – Valentino Rosi: sve moje trke, zahvaljujući ekipi iz Infinity Lighthouse studija!

Knjigu „Valentino Rosi: sve moje trke“ napisao je čuveni motociklistički novinar Met Oksli (Mat Oxley). Met Oksli nije samo pisac i novinar, već je i bivši uspešni trkač koji je tokom svoje trkačke karijere zabeležio pobedu na čuvenoj Isle of Man TT trci. Osim takmičenja na toj opasnoj trci, Oksli je vozio mnoge šampionate. Nakon i tokom svoje trkačke karijere Oksli je pratio sve vodeće šampionate u motociklizmu, pa tako i MotoGP.

Oksli je bio svedok Rosijeve karijere od samog početka, sve do poslednje trke. Sve trke Valentina Rosija Oksli je pretočio u ovu knjigu koja je nedavno objavljena samo na engleskom jeziku.

Zasluge za to što je ova knjiga prevedena na srpski pripada ekipi Infinity Lighthouse studija, koju predvodi Srđan Erceg, poznati sportski komentator sa Sport Kluba. U tvrdom povezu na 336 strana nalazi se cela karijera Valentina Rosija i opisi svih njegovih trka.

Valentino Rosi: sve moje trke
Knjiga – Valentino Rosi: sve moje trke Foto: shop.infinitylighthouse.com

Infinity Lighthouse je već počeo da prima porudžbine knjige i zato preporučujemo da iskoristite pretprodajnu cenu koja važi do 15. decembra 2021. i koja je za 30% manja u odnosu na punu cenu. Više oko poručivanja knjige i ceni možete pronaći na Infinity Lighthouse portalu:

Ukoliko ste navijač Valentina Rosija, ovo je jedinstvena prilika da na polici imate Rosijevu karijeru na dohvat ruke, te vam savetujemo da što pre naručite svoj primerak!


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.