NaslovnaMoto GaražaAutopromet Motors održava test ride day u Novom Sadu

Autopromet Motors održava test ride day u Novom Sadu

-

Ukoliko ste imali u planu da probate ili kupite neki od motocikala ili skutera iz QJMOTOR, Zontes SYM ili Moto Morini ponude onda bi trebalo da 18. maja budete u Novom Sadu jer Autopromet Motors održava test ride day.

Autopromet Motors je ovlašćeni uvoznik za Zontes i QJMOTOR, a ujedno je i zastupnik za SYM i Moto Morini. Od prošle godine osim salona u Beogradu, otvoren je i salon u Novom Sadu.

Upravo će u salonu u Novom Sadu na adresi Temerinska 52 biti održan test ride day na kojem će biti dostupno čak 13 motocikala i skutera, od kojih su neki popularni i traženi. Spisak motocikala i skutera koji će biti dostupni na test je sledeći:

Moto Morini X Cape 650
Moto Morini Seiemmezzo SCR
SYM Cruisym 300
Sym TL508
QJMOTOR Fort 350
QJMOTOR SRK 400
QJMOTOR SVT650X
QJMOTOR SRT800SX
QJMOTOR SRT550X
QJMOTOR SRV550ST
Zontes D350
Zontes E350
Zontes X350

Autopromet Motors test ride day održaće se u subotu 18. maja u periodu od 12.00 – 18.00 časova na adresi Temerinska 52.

Autopromet Motors održava test ride day u Novom Sadu
Autopromet Motors održava test ride day u Novom Sadu

Osim test vožnje, svi posetioci će imati priliku da uživaju u „Crna Ovca“ sladoledu i kafi.

Ukoliko želite da se dogovorite oko organizovanog odlaska ili da ostavite utisak nakon test ride day-a, možete posetiti temu na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.