NaslovnaMoto GaražaCFMOTO 800NK osvojio RED DOT nagradu za dizajn

CFMOTO 800NK osvojio RED DOT nagradu za dizajn

-

CFMOTO po prvi put u svojoj istoriji dugoj 35 godina može da se pohvali da je osvojila RED DOT nagradu za dizajn, a zasluga za to pripala je 800NK naked modelu.

RED DOT nagrada postoji od 1955. godine i svake godine u razmatranje uzima hiljade proizvoda širom sveta, da bi potom nagradili najbolje. Jedan od proizvoda i motocikala koji je ove godine osvijo RED DOT nagradu je pomeuti 800NK, vodeći naked CFMOTO fabrike.

Unikatni dizajn koji 800NK poseduje, privukao je pažnju komisije donevši prvu RED DOT nagradu u istoriji CFMOTO fabrike. CFMOTO 800NK zaista ima osvežajuć dizajn i jedan je od retkih naked motocikala koji ničim ne liči na ostale iz svoje konkurencije.

Prošle godine smo imali prilike da testiramo 800NK i ako vas zanimaju utisci, možete ih pročitati na sledećem linku – CFMOTO 800NK Advanced – Brz, zabavan i cenovno pristupačan

CFMOTO 800NK Advance
Foto: BJBikers

„Osvojiti prestižnu Red Dot nagradu je odličan rezultat za ceo tim“, rekao je Karles Solsona. „800NK je jedan od CFMOTO proizvoda koji bolje otelotvoruje osnovne vrednosti našeg brenda: dizajn, tehnologiju, performanse. Ovo dostignuće je odličan način da proslavimo 35. godišnjicu naše kompanije, kao i priznanje našoj posvećenosti i razvoju naše sopstvene filozofije dizajna namenjene globalnom tržištu.”

Ukoliko vas zanima 800NK, možete ga pogledati u CFMOTO salonu na adresi Prešernova 13 u Beogradu ili možete posetiti njihovu veb stranicu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.