May 10, 2021
NaslovnaMoto SportOtkazana TT trka za 2021. godinu

Otkazana TT trka za 2021. godinu

-

Iako 2021. godina još nije ni počela, iz Velike Britanije stižu tužne vesti. Najnovija vest vezana je za to da je otkazana TT trka ta 2021. godinu. Danas je organizacija TT trke izdala saopštenje u kojem je obrazložila razloge otkazivanja trke.

U saopštenju koje su organizatori trke naveli, stoji da su razmatrali sve opcije održavanja TT trke. Zbog trenutne situacije sa COVID-19 virusom i prognoza da će restriktivne mere trajati najmanje do sredine sledeće godine organizatori su bili prinuđeni da traže druga rešenja. Jednu od rešenja bilo je i pomeranje TT trke za avgust sledeće godine. Međutim, iz logističkih razloga i pomeranja ljudstva, pomeranje trke za avgust nije bilo moguće.

Stoja je donešena odluka da TT trka za 2021. godinu bude otkazana. Tako da ćemo dogodine ostati uskraćeni za najopasniju trku na svetu u drumskom motociklizmu.

Otkazana TT trka za 2021. godinu
Otkazana TT trka za 2021. godinu Foto: www.iomttraces.com

Organizatori su takođe rekli da postoji nada da će kasnije tokom godine biti održane Clasic TT i Manx Grand Prix trke, ukoliko situacija bude dozvolila. Ostaje nam samo da se nadamo da ćemo imati prilike da ispratimo makar ove dve trke, koje su takođe zanimljive, ali ostaje žal za otkazivanjem glavnog događaja i Senior TT trka, sa sve pratećim kategorijama.

Za komentare u vezi za otkazivanjem TT trke možete posetiti i temu na forumu posvećenu moto vestima.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.
19,267FanovaLajkuj
1,287PratilacaZaprati
119PratilacaZaprati
119PretplatnikaPretplatite se