NaslovnaNajaveTomosijada "sa Tomosom na kraj sveta"

Tomosijada “sa Tomosom na kraj sveta”

-

Tomos mopedi i motocikli zauzimaju posebno mesto u našem srcu jer su mnogi od nas prve kilometre napravili upravo na Tomosima! Kako je Tomos igrao bitnu ulogu u životu velikog broja ljudi na našim prostorima, tako je ostavio veliki trag i u postojanju firme Moto-Bike iz Kaća. Zapravo, firma Moto-Bike ponikla je na Tomos mopedima i motociklima, te zbog toga ove godine, po prvi put, organizuju događaj pod imenom „Sa Tomosom na kraj sveta“. Pozdravljamo akciju koju Moto Bike sprovodi i drago nam je da neko vodi računa da održi Tomose na okupu. Prenosimo vam njihov poziv na ovaj događaj.


Tomos i Moto-Bike imaju neraskidivu vezu koja nam jednostavno ne dozvoljava da bacimo u zapećak ovaj brend, važan za našu prošlost i postojanje.

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže 18.06.2022. i učestvuju u prvom događaju ovakve vrste na teritoriji Srbije. U koliko imate apenca, zoljicu, dvanaju, četrnaju, petnaju ili neki drugi tomos i želite da se prisetite kako je nekada izgledala vožnja ovo će biti vožnja za pamćenje. Početak vožnje je u Kaću, okupljamo se na platou firme MOTO-BIKE od 10h, a na vožnju krećemo u 13h, vozimo se do Ločke sumporne vodice, penjemo se na Titelski breg, sledeća stanica nam je restoran na kraj sveta gde ćemo imati kratku pauzu i nakon toga se vraćamo na početnu lokaciju i završavamo našu prvu vožnju. Cela vožnja je dugačka oko 70 km. 

– 13h – Polazak ispred firme Moto-Bike Kać, prolazak kroz mesta Budisava, Šajkaš, Vilovo
– 13:45h – Pauza kod Ločke vodice i odlazak na Titelski breg
– 14:15h – Nastavak vožnje prema Gardinovcima
– 14:45h – Kafe pauza u restoranu „Na kraj sveta“
 15:15h – Nastavak vožnje kroz Kovilj i Budisavu
 15:45h – Dolazak ispred firme Moto-Bike Kać

Informacije za učesnike

Prilikom dolaska prijavite se na Info pult kako bi preuzeli poklon dobrodošlice.

S obzirom da pojedini modeli imaju i preko 50 godina, organizovali smo Tomos podršku tokom vožnje koja će pratiti kolonu. Ukoliko se desi da Vas izda moped tokom vožnje, ne brinite, nećete ostati na putu.

Vožnja će biti u koloni sa redarima na početku i kraju kolone. 

Da biste učestvovali u vožnji, neophodno je da svi mopedi budu registrovani, a vozači da poseduju vozačku dozvolu odgovarajuće kategorije, kao i kacigu.

Za sve dodatne informacije možete nas pozvati na broj telefona: 021 456 789

Prijave za Tomosijadu možete obaviti putem kontakt forme klikom ovde.


Ukoliko sa nekim od forumaša želite da dogovorite zajednički odlazak na Tomosijadu, predlažemo da posetite temu na forumu radi lakšeg dogovora i organizacije.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.