NaslovnaMoto GaražaPress ReleaseBurnout postaje zastupnik Benelli motocikala u Srbiji

Burnout postaje zastupnik Benelli motocikala u Srbiji

-

Benelli, jedan od najstarijih proizvođača motocikala na svetu, konačno je pronašao put do tržišta Srbije. U poslednje dve godine Benelli je izbacio nove modele motocikala koji su postali jedni od najprodavanijih u svojoj klasi.

Pre nekoliko meseci nezvanično smo dobili informaciju da će Benelli dobiti svog zastupnika u Srbiji. Samo par meseci od te glasine, u razgovoru sa ljudima iz kompanije Burnout dobili smo potvrdu da će od ove godine Burnout postati zvanični zastupnik i distributer Benelli motocikala za teritoriju Srbije.

Kompanija Burnout je ovim ugovorom postala prvi i jedini zastupnik marke Benelli u Srbiji. Podsećanja radi, Burnout je trenutno zvanični uvoznik i ovlašćeni serviser za Ducati i brendove SW Motech, Brenta Freni, CNC Racing, Rizoma, Termignoni, SC Project, Cobrra i Ohlins.

Burnout postaje zastupnik Benelli motocikala u Srbiji
Zahvaljujući kompaniji Burnout, Benelli od ove godine i u Srbiji

Svi ljubitelji Benelli–ja uskoro će moći da kupe nove motocikle i u Srbiji, što do sad nije bilo moguće budući da Benelli nije imao svog zastupnika u Srbiji. Osim novih motocikala, Burnout će biti i ovlašćeni serviser i dobavljač rezervnih delova.

Benelli u poslednje dve godine vredno radi na razvoju novih motocikala i postali su izuzetno traženi širom sveta, te je potez kompanije Burnout da dovede Benelli u Srbiju došao možda u najboljem mogućem trenutku.

Sa nestrpljenjem očekujemo da vidimo isporuku prvih Benelli motocikala u Srbiju!


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.