NaslovnaMoto SportWorldSBKFilm: Alvaro Bautista - The Return

Film: Alvaro Bautista – The Return

-

Alvaro Bautista je prošle godine imao sezonu iz snova. Osvojio je svoju prvu titulu WSBK šampiona. Budući da je Bautista imao buran početak WSBK sezone dolaskom u Ducati 2019. godine, a zatim napuštanje ekipe i ponovni dolazak, povodom tih dešavanja snimljen je film: Alvaro Bautista – The Return.

Uglavnom je filmove ovog tipa potrebno platiti da bi se gledali, ali WSBK ima pametnu politiku promocije šampionata, te ovakve filmove daje da se besplatno pogledaju u normalnoj rezoluciji.

Flim govori o Bautistinoj sezoni 2019. godine kada je nanizao 11 uzastopnih pobeda, a zatim počeo da pada zbog čega je i izgubio titulu. Povodom tog događaja, ali i uspešne prošlogodišnje sezone govori sam Bautista i njegova ekipa, kao i konkurencija u vidu Topraka i Reje.

Sem toga u filmu se vidi čelična disciplina koju Bautista poseduje, a koja se ogleda u činjenici da Bautista svakodnedno vredno trenira i da mu je Božić jedini dan u godini kada se ne priprema fizički.

Topla preporuka za ovaj film:

Alvaro Bautista – The Return

Podsećamo da ovog vikenda počinje nova WSBK sezona trkom na stazi Phillip Island u Australiji. Najava trke se već nalazi na sajtu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.