NaslovnaMoto SportKatar MotoGP, Moto2 i Moto3 rezultati trke - Doviciozo pobedom otvorio sezonu

Katar MotoGP, Moto2 i Moto3 rezultati trke – Doviciozo pobedom otvorio sezonu

-

Prve MotoGP trke u Kataru su završene, a imali smo šta i da vidimo. Nije samo MotoGP trka bila uzbudljiva, već su i Moto2 i Moto3 trke bile odlične. Donosimo vam rezultate današnjih trka.

Moto3 klasa otvorila je dan odličnom trkom na kojoj se borba za pobedu vodila do samog kraja. Na kraju pobedu je odneo Japanc Kaito Toba. Toba je ujedno i prvi pobednik iz Japana u Moto3 klasi.

Rezultati Moto3 trke:

Rezultati Moto3 trke Katar

U Moto2 klasi po prvi put smo gledali Triumphove agregate na stazi. Novu eru Moto2 šampionata pobedom je otvorio Lorenco Baldasari koji je morao žestoko da se brani od napada Tomasa Lutija.

Rezultati Moto2 trke

Rezultati Moto2 trke

MotoGP trka je bila za srčani udar! Ko nije pogledao trku neka je obavezno pogleda.

Rezultati MotoGP trke:

Rezultati MotoGP trke Katar

Za sada vam donosimo samo rezultate, a u utorak možete očekivati i detaljan izveštaj MotoGP trke.

Za diskusiju o trkama možete svratiti do naše teme na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.