NaslovnaMoto GaražaPredstavljamoPoznate cene za CFMOTO 800MT za Srbiju

Poznate cene za CFMOTO 800MT za Srbiju

-

CFMOTO 800 MT je zvanično predstavljen i sa komponentama visokog kvaliteta odmah je zagolicao maštu mnogih ljubitelja adventure i touring segmenta. Prirodno, dosta smo pitanja dobili oko cene novog CFMOTO 800 MT.

Krajem prošle godine CFMOTO je predstavio potpuno novi 800MT koji predstavlja ozbiljan korak napred u odnosu na prethodni MT650. Zapravo, nema gotovo ništa zajedničko sa MT650. CFMOTO 800MT je dobio nov i snažniji agregat koji iz dvocilindričnog agregata radne zapremine od 799 cm3 isporučuje 95 KS, a krasi ga i bolje ogibljenje, kočioni sistem i druge komponente.

Da bismo vam pružili proverene informacije, kontaktirali smo firmu Guevara koja je zvanični uvoznik za CFMOTO. Dostavili su nam sve informacije oko cene za 800MT kao i paket opreme koji ulazi u cenu.

Ukoliko vas detaljno interesuju informacije o tehničkim karakteristikama 800MT-a, taj možete pročitati na sledećem linku, a mi ćemo se u nastavku teksta baviti samo informacijama koje se tiču cene motocikla.

Cena i paket opreme

Sredinom februara je formirana cena 800MT Sport i 800MT Touring. Cena za CFMOTO 800MT Sport iznosi 9.990 eura i u paket standardne opreme ulaze crash barovi, tempomat, nosač kofera i svetla za maglu.

CFMOTO 800MT Touring košta 10.990 eura i ima bogat paket standardne opreme koji između ostalog uključuje tempomat, senzore pritiska u gumama, amortizer upravljača, kvikšifter sa mogćunosti stepena prenosa naviše i naniže bez upotrebe kvačila, grejače ručica, grejače sedišta, crash bar, aluminijumski štitnik agregata, svetla za maglu, nosač kofera, štitnike za ruke i centralni štender.

Poznate cene za CFMOTO 800MT za Srbiju
Poznate cene za CFMOTO 800MT za Srbiju

Oba modela podležu i trogodišnjoj garanciji, uz uslov da se 800MT održava u ovlašćenom servisnom centru.

Iako deluje da su 800MT Sport i 800MT Touring skuplji, mora se uzeti u obzir da oba modela poseduju kvalitetno KYB ogibljenje i da se CFMOTO potrudio da ugradi što kvalitetnije komponente. Na osnovu cene i paketa standardne opreme koja je uključena u cenu, CFMOTO 800MT će se sasvim dobro kotirati u odnosu na konkurenciji, naročito ako se dobro pokaže na testovima i prvim vožnjama. Verujem da će CFMOTO 800MT vremenom uspeti da opravda svoju cenu i poverenje.

Ukoliko vam je potrebno još informacija u vezi sa 800MT modelima, možete se obratiti zvaničnom uvozniku CFMOTO-a za Srbiju, firmi Guevara koja se nalazi u Beogradu na adresi Ozrenska 68. Takođe možete posetiti njihov sajt.

https://cfmoto.rs/

Za komentare i vaše utiske oko cene za CFMOTO 800MT možete posetiti temu na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.