October 25, 2020
Naslovna Najave Za vikend se voze trke u Zrenjaninu

Za vikend se voze trke u Zrenjaninu

-

U Zrenjaninu će se ovog vikenda održati trke moto klasik šampionata koje se boduju za balkanski šampionat i za šampionat Srbije. Zrenjanin sada već tradicionalno svake godine uspešno organizuje trke u okviru moto klasik šampionata. Staza na kojoj se voze trke nalazi se u industrijskoj zoni “Ečka jugoistok”.

Organizator takmičenje je AMK Petrovgrad, a ovo će biti treća uzastopna godina kako se trke moto klasik šampionata voze u Zrenjaninu.

Da biste se lakše orijentisali i pronašli put do staze, prilažemo mapu lokacije staze:

Trke u Zrenjaninu

Da bi bezbednost učesnika trka i publike bila što veća, organizatori su priložili kodeks ponašanja publike:

Trke se voze u subotu i nedelju 14. i 15. septembra. AMK Petrovgrad poziva publiku da u što većem broju dođe da ovog vikenda zajedno uživamo u trkama moto klasik šampionata.

Raspored i satnica trkačkog vikenda:

Za vikend se voze trke u Zrenjaninu

Za diskusiju oko trkačkog vikenda u Zrenjaninu predlažemo da svratite do naše teme na forumu.

Za vikend se voze trke u Zrenjaninu

Aktuelni broj našeg BJBikers časopisa broj 5 nalazi se na “MojKiosk” kioscima. Ne propustite priliku da nabavite svoj primerak časopisa!

Bjbikers magazin
Jovan Ristić
Jovan Ristić
Pisanje tekstova za motociklističke magazine i sajtove počeo sam da radim 2013. godine iz strasti prema motociklima i moto sportu. Svoje prve "korake" započeo sam na dvotaktnim motorima koje obožavam i dan danas. Za mene motori predstavljaju strast, način življenja i smisao života. Ništa me u životu toliko ne dotiče kao zvuk motora... Poštujte sebe, nosite kacigu i ne konzumirajte alkohol dok vozite!
18,368FanovaLajkuj
1,287PratilacaZaprati
115PratilacaZaprati
119PretplatnikaPretplatite se