Pretplata za magazin

BJBikers Magazin je novi moto časopis u Srbiji koji smo ove 2019. godine pokrenuli. Prvi broj je izašao u februaru samo kao digitalni, dok je martovski broj ugledao svetlost dana kao prvo naše štampano izdanje. Dobili smo napokon moto časopis, koji će redovno izlaziti jednom mesečno!

Pošto tek počinjemo, distribuciju samostalno uspostavljamo uz pomoć naših partnera. Magazin možete kupiti u sve većem brojem moto lokacija u Srbiji, a ovde možete pronaći spisak i adresu tih lokacija.

Takođe možete naručiti i godišnju pretplatu od nas direktno. Naručivanjem pretplate značajno nam pomažete da opstanemo, a time nam osim finansijski, pomažete i u smislu motivacije jer nam tako na najbolji način pokazujete da verujete u ono što radimo.

Postoje dve mogućnosti za godišnju pretplatu:

  • Pretplata za sezonu 2019, što vam omogućuje da nezavisno od trenutka kupovine pretplate možete dobiti sve brojeve koje smo do tada izdali, kao i sve preostale brojeve do kraja 2019. godine.
  • Pretplata za 12 meseci unapred, što vam omogućuje da dobijete sledećih 12 izdanja od trenutka kupovine pretplate, uključujući primerak iz tekućeg meseca.

Za naručivanje je neophodno da imate nalog na BJB forumu, što je lako napraviti ukoliko ga nemate.

Nakon što naručite svoju pretplatu ili pojedinačni primerak, potrebno je da izvršite uplatu prema instrukcijama koje ćete dobiti na vašu mejl adresu. Na kraju dana u toku kog ste izvršili uplatu mi ćemo dobiti izveštaj iz banke i na osnovu toga ćemo pokrenuti realizaciju isporuke.

Hvala što nas podržavate!