Pretplata za magazin

BJBikers Magazin je novi moto časopis u Srbiji koji smo ove 2019. godine pokrenuli. Prvi broj je izašao u februaru samo kao digitalni, dok je martovski broj ugledao svetlost dana kao prvo naše štampano izdanje. Dobili smo napokon moto časopis, koji će redovno izlaziti jednom mesečno!

Časopis možete kupiti na MojKiosk kioscima širom zemlje, na preko 400 lokacija. Kako nam bude rastao tiraž, tako ćemo povećavati broj lokacija i kioska na kojima će časopis biti dostupan.

BJBikers Magazin možete kupiti na MojKiosk kioscima!

Takođe možete naručiti i godišnju pretplatu od nas direktno. Naručivanjem pretplate značajno nam pomažete da opstanemo, a time nam osim finansijski, pomažete i u smislu motivacije jer nam tako na najbolji način pokazujete da verujete u ono što radimo.

Postoje i mogućnost za godišnju pretplatu:

  • Pretplata za sezonu 2019, što vam omogućuje da nezavisno od trenutka kupovine pretplate možete dobiti sve brojeve koje smo do tada izdali, kao i sve preostale brojeve do kraja 2019. godine.

Za naručivanje je neophodno da imate nalog na BJB forumu, što je lako napraviti ukoliko ga nemate.

Nakon što naručite svoju pretplatu ili pojedinačni primerak, potrebno je da izvršite uplatu prema instrukcijama koje ćete dobiti na vašu mejl adresu. Na kraju dana u toku kog ste izvršili uplatu mi ćemo dobiti izveštaj iz banke i na osnovu toga ćemo pokrenuti realizaciju isporuke.

Hvala što nas podržavate!