NaslovnaMoto SportDomaći SportZa vikend trke na NAVAK-u!

Za vikend trke na NAVAK-u!

-

Predstojećeg vikenda očekuje nas nova runda šampionata Srbije. Za razliku od prethodne runde vožene na stazi Grobnik, za vikend se trke za šampionat Srbije voze na NAVAK-u. Biće to idealna prilika da uživo gledate trke naših vozača.

Šampionat Srbije je u punom jeku, jer su ostala još samo dva trkačka vikenda. Jedan se vozi sad za vikend na stazi NAVAK, dok će se poslednji trkački vikend održati na stazi Grobnik u Hrvatskoj.

Upravo zato će ovo u nekim disciplinama biti odlučujući trkački vikend jer će vozači dati sve od sebe da na domaćem terenu ostvare što bolje rezultate, da ne ostavljaju nedovršen posao za Grobnik.

Moto Klasik šampionat bodovaće se i za BMU šampionat, tako da ni tu zasigurno neće biti dosadno.

Da će biti šta da se vidi, sigurno će biti. Naši vozači poslednjih par godina ostvaruju dobre rezultate, što su pokazali i rezultati pojedinih naših vozača koji su nasupali u Alpe Adria šampionatu na trkama na Brnu, Slovakiaringu i Grobniku.

Elem, šampionat Srbije startuje u subotu i podeljen je u dva trkačka dana i tokom oba dana će se voziti trke. Na fotografiji ispod možete pogledati satnicu trkačkog vikenda koja ne bi trebalo da odstupa od planirane, osim ako ponovo bude potop i kiša, mada je za sad vremenska prognoza stabilna.

Za vikend trke na NAVAK-u!
Raspored i satnica trkačkog vikenda Izvor: Moto Savez Srbije Za vikend trke na NAVAK-u

Publika je naravno dobrodošla da prati trke. Ukoliko se ništa nije menjalo, publika će trke moći da prati sa bedeme pored startno ciljnog pravca, sa kog se vidi veći deo staze.

Ukoliko želite da idete grupno na trke, predlažemo da posetite temu na forumu i možda sa nekim od forumaša dogovorite zajednički odlazak.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.