NaslovnaMoto GaražaCatalyst Moto – Prodavnica moto opreme od motociklista za motocikliste

Catalyst Moto – Prodavnica moto opreme od motociklista za motocikliste

-

U Beogradu postoji nova prodavnica moto opreme – Catalyst Moto . Ne radi se samo o još jednoj u nizu prodavnica moto opreme, već se iza ove prodavnice krije ekipa koja diše i živi motocikle celog svog života.

Pre desetak dana imali smo priliku da posetimo Catalyst Moto  i da se upoznamo sa Ivanom, vlasnikom radnje i čovekom koji ceo svoj život voli i vozi motocikle, a svoju ljubav ka motociklima želeo je da prenese na viši nivo i stoga je rešio da otvori prodavnicu moto opreme.

Za ovu prodavnicu se više može reći da je salon, jer je prostor lepo i pedantno urađen, u prijatnom ambijentu. Catalyst Moto  se nalazi na ruti vožnje mnogih motociklista na adresi Smederevski put 3g, Leštane.

U ponudi Catalyst Moto  za sada ima opremu LS2 proizvođača, zatim Ipone proizvode koji uključuju ulja, kozmetiku za motocikle, kao i druge potrošne delove za vaše motocikle i skutere. Takođe se u ponudi nalaze Kappa koferi, ali i Modeka i Exanto oprema.

Ono što smo mi zaključili iz razgovora sa Ivanom i iz posete salonu je to da je Catalyst Moto  rešio da se ozbiljno bavi prodajom moto opreme i da proširuje svoj asortiman i na druge brendove. Glavni cilj je da se svi posetioci salona osećaju prijatno i da Catalyst Moto  postane usputna stanica i destinacija za sve motocikliste koji žele da se opreme ili samo pogledaju ponudu moto opreme. Radno vreme do 20.00 časova čak i subotom garantuje da će vam vrata biti otvorena bilo da svraćate prilikom jutarnje vožnje vikendom ili nakon završenog posla.

Na slikama koje možete videti u ovom tekstu nalazi se samo deo izložene opreme, a izbor se povećava  iz dana u dan. Predlažemo vam da posetite Catalyst Moto  kako bi i sami imali prilike da se uverite u ljubaznost i gostoprimstvo zaposlenog osoblja, kao i da se ponovite moto opremom.

Još jednom ponavljamo lokaciju Catalyst Moto  prodavnice: Smederevski put 3g, Leštane (raskrsnica Smederevskog i Kružnog puta).

Za više informacija možete posetiti i njihovu veb stranicu.

Ukoliko ste posetili Catalyst moto i želite da ostavite svoj utisak, to možete učiniti u temi na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.