March 30, 2023
NaslovnaMoto GaražaDruga auto moto berza i zatvaranje moto sezone za vikend u Novom...

Druga auto moto berza i zatvaranje moto sezone za vikend u Novom Sadu

-

Taman smo pomislili da ćemo ove godine ostati uskraćeni sa sajam motocikala i opreme, ali to ipak neće biti slučaj. Za vikend nas očekuje druga po redu auto moto berza koju organizuje Savez Vozača Vojvodine.

Druga Auto moto berza biće organizovana u periodu od 2. do 4. oktobra na Novosadskom sajmu. Radno vreme za posetioce će biti u petak od 13 do 20 časova, a vikendom od 10 do 20 časova. Organizator manifestacije je Savez vozača Vojvodine, a suorganizator je Novosadski sajam.

Na oko 16.000 m2 izlagačkog prostora, posetiocima će biti prezentovana bogata ponuda polovnih automobila i auto-moto opreme. Imaće priliku i da se druže sa ljubiteljima motociklizma, kao i da uživaju u mnoštvu aktivnosti koje su spremili izlagači.

 Na ovogodišnjoj Auto-moto berzi učešće je potvrdilo preko 50 izlagača polovnih automobila, oldtajmera, personalizovanih vozila., motocikala  i auto-moto opreme. Centralni događaj je Sajam polovnih automobila, dostavnih vozila, motocikala i opreme. Na sajmu će se predstaviti veliki broj auto škola, auto-moto klubova, biciklana i udruženja, organizovaće se berza maketa i igračaka automobila kao i „car show“ drift zabavni program.

Jedan od glavnih događaja u Vojvodini predstavlja i čuveni defile motociklista koji će se ove godine u čast zatvaranja moto sezone održati 3. oktobra u Novom Sadu. Čuveni dvotočkaši i predstavnici bajkerske subkulture će defilovati novosadskim ulicama do Novosadskog sajma gde će posetiti AUTO MOTO berzu.

Što se tiče motocikala i moto opreme, biće prisutne firme Plattner Motors, CFMoto, Guevara, CTC Unit, Belgrade Moto Platz, Polaris, Indian Motorcycles, Stels, kao i još mnogi drugi izlačači.

Cena ulaznice za posetioce je 200 dinara. Uz svaku kuljenu ulaznicu Atlas Servis dodeljuje besplatnu pomoć na putu u trajanju od 3 meseca. Ulaznice će se prodavati na blagajni na ulazu u Novosadski sajam i preko GIGSTIX-a.

Budući da su na snazi još mere protiv COVID-19 virusa iz organizacije poručuju: S obzirom na to da nam je zdravlje i bezbednost izlagača i posetilaca na prvom mestu, tokom događaja poštovaće se sve preporučene mere Kriznog štaba Vlade R. Srbije, a u cilju suzbijanja širenja COVID-19 virusa. Posetioci će u Hale moći da uđu isključivo sa maskama. Na ulazu u sajam bće merena temperatura,  poštovaće se fizička distanca, a samim tim biće ograničen i broj posetilaca koji u jednom trenutku mogu da budu u zatvorenom prostoru (4m2 po osobi). Obezbeđena su i sredstva za dezinfekciju izlgača i posetilaca, dok će i sam prostor biti redovno dezinfikovan.

Bjbikers magazin biće prisutan na auto moto berzi i nakon završenog sajma možete očekivati fotografije i izveštaj.

Druga auto moto berza
Program za vreme održavanja auto moto berze
Druga auto moto berza


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.