September 27, 2020
Naslovna Garaža Press release Moto Bike u Kaću otvorio novi izložbeno – prodajni salon

Moto Bike u Kaću otvorio novi izložbeno – prodajni salon

-

U novom salonu kupci će sada na jednom mestu videti sve proizvode koje Moto Bike ima da ponudi. Tu su vama već poznati brendovi – Ipone, LS2, Unibat, uključujući druge razne brendove i rezervne delove za mopede i motocikle. Osim toga, Moto Bike u svojoj ponudi ima i delove za baštenski program, kao i trimere domaćeg brenda Thorp. 

Novi izložbeno – prodajni salon nalazi se u sklop sedišta firme Moto Bike, na adresi Svetosavska 72 u Kaću. Radno vreme prodavnice je radnim danima od 08h do 15h, a Subotom od 08h do 13h. 

Takođe, Moto Bike ima i svoj prodajni objekat u Novom Sadu na adresi Kisačka 52, čije radno vreme je od 08:00 – 16:00 časova radnim danima i Subotom od 08:00 – 13:00 časova.

Svi delovi i dalje mogu da se poruče na moto bike web shop-u, kao i putem telefona na broj 021/456-789. 


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka oko 10h šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Pisanje tekstova za motociklističke magazine i sajtove počeo sam da radim 2013. godine iz strasti prema motociklima i moto sportu. Svoje prve "korake" započeo sam na dvotaktnim motorima koje obožavam i dan danas. Za mene motori predstavljaju strast, način življenja i smisao života. Ništa me u životu toliko ne dotiče kao zvuk motora... Poštujte sebe, nosite kacigu i ne konzumirajte alkohol dok vozite!
18,365FanovaLajkuj
1,287PratilacaZaprati
111PratilacaZaprati
119PretplatnikaPretplatite se