NaslovnaMoto GaražaNema Zime! Tri modela, tri popusta, tri prilike! Iskoristite značajne popuste na...

Nema Zime! Tri modela, tri popusta, tri prilike! Iskoristite značajne popuste na Benelli motocikle!

-

Zvanični uvoznik Benelli motocikala za Srbiju, firma Burnout pokreće akciju sa popustima na određene modele Benelli motocikle. Ukoliko ste želeli da kupite Benelli, sada je prava prilika za to! 

Burnout kompanija se potrudila da motocikl iz svakog segmenta bude na popustu.  

U prvom redu na popustu je Benelli  Leonćino 250. Malen i sposoban naked snižen je sa 3.990,00 EUR na 3.690,00 EUR. Ukoliko ipak rešite da uzmete motocikl na kredit, postoji i ta opcija. Benelli Leonćino 250 sada može biti vaš i na kredit, uz učešće od 1.107 EUR i mesečnu ratu od svega 43 EUR. 

Leonćino 250 nikad povoljniji
Uđite u Benelli svet – Leonćino 250 nikad povoljniji – Popust na Benelli motocikle

Drugi motocikl na sniženju je Benelli Imperiale 400. Njegova prvobitna cena iznosila je 4.190,00 EUR, a sada ga možete dobiti po ceni od 3.790,00 EUR. U slučaju da ste rešili da Benelli Imeriale 400 kupite na kredit, za učešće je dovoljno izdvojiti 1.137 EUR uz mesečnu ratu od 44 EUR. 

Benelli Imperiale 400 za svega 4.190 EUR – Popust na Benelli motocikle

Za kraj ostavljamo ono najslađe, a to je sada već neprikosnoveni i izuzetno popularni Benelli 502C. Tokom ove godine veliki broj Benelli 502 modela prodat je širom Srbije, a sada verziju 502C možete dobiti za 5.990,00 EUR (umesto dosadašnjih 6.490,00 EUR). Pri kupovini na kredit potrebno je izdvojiti učešće u visini od 1.800 EUR, a mesečna rata otplate iznosila bi od 69 EUR

Popust na Benelli
Moćni Benelli 502C snižen sa 6.490 EUR na 5.990 EUR

Ukoliko želite baš neki od ovih motocikala, sada imate priliku da iskoristite povoljniju cenu. Ali, morate požuriti jer akcija traje do isteka zaliha! 

Prodajni salon Benelli motocikala možete posetiti na već dobro poznatoj lokaciji Bulevar Arsenija Čarnojevića 95A, na Novom Beogradu. Kao i do sada, u salonu će vas dočekati prijatno osoblje koje će vam rado posvetiti pažnju i odgovoriti na vaša pitanja. Takođe, informacije možete dobiti putem telefona na broj 011/3110246.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.