October 22, 2021
NaslovnaMoto SportOtkazana MotoGP trka u Kataru!

Otkazana MotoGP trka u Kataru!

-

Epidemija Korona virusa nažalost je uspela da se umeša i u MotoGP šampionat. Upravo je stiglo zvanično obaveštenje organizatora da je MotoGP trka u Kataru otkazana!

Pošto su se u Kataru pojavilo par slučajeva obolelih od korona virusa, vlasti u Kataru su donele odluku o restrikciji putovanja, naročito za putnike koji su u prethodne dve nedelje boravili u Italiji.

Putnici koji su u prethodne dve nedelje stigli iz Italije moraju da idu u karantin u trajanju od 2 nedelje. Budući da mnogo vozača, članova ekipa pa i same ekipe dolaze iz Italije to znači da nema uslova da se održi MotoGP trka.

Otkazana MotoGP trka u Kataru!
Otkazana MotoGP trka u Kataru! Foto: Ducati press

Ipak, nije sve tako crno. Moto3 i Moto2 timovi se trenutno nalaze u Kataru jer su upravo završeni testovi za ove dve kategorije. Samim tim pošto su ekipe već tamo, ima uslova da se održe Moto3 i Moto2 trke, tako da ćemo ipak gledati ove dve kategorije na delu.

Nadamo se da će se epidemija korona virusa suzbiti, jer je i trka na Tajlandu pod znakom pitanja.

Za diskusiju o MotoGP šampionatu predlažemo vam i da svratite do dela foruma posvećenog moto sportu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka oko 10h šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.
19,260FanovaLajkuj
1,287PratilacaZaprati
122PratilacaZaprati
119PretplatnikaPretplatite se