September 22, 2020
Naslovna Garaža Produženje registracije na tehničkim pregledima tokom vanrednog stanja!

Produženje registracije na tehničkim pregledima tokom vanrednog stanja!

-

Zbog novonastale situacije sa korona virusom i uvođenjem vanrednog stanja, država je uvela i nove mere kako bi se produženje registracije obavilo što brže.

Prema saopštenju MUP-a, od danas pa do daljnjeg vaša vozila možete registrovati isključivo na tehničkim pregledima ili servisima ovlašćenim za registraciju.

Saopštenje MUP-a:

“MУП

Београд

Број:257/20

17.3.2020.године

Министарство унутрашњих послова саопштава да грађани продужење регистрације својих возила у наредном периоду могу обављати искључиво на техничким прегледима у овлашћеним сервисима.

Уколико имају потребу за издавањем новог документа молимо их да се обрате Министарству унутрашњих послова електронским путем на имејл-адресу upravazaupravneposlove@mup.gov.rs и сачекају даље инструкције “

Ova mera uvedena je kako bi se smanjilo kretanje i kontakt ljudi u cilju prevencije prenošenja virusa.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka oko 10h šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Pisanje tekstova za motociklističke magazine i sajtove počeo sam da radim 2013. godine iz strasti prema motociklima i moto sportu. Svoje prve "korake" započeo sam na dvotaktnim motorima koje obožavam i dan danas. Za mene motori predstavljaju strast, način življenja i smisao života. Ništa me u životu toliko ne dotiče kao zvuk motora... Poštujte sebe, nosite kacigu i ne konzumirajte alkohol dok vozite!
18,348FanovaLajkuj
1,287PratilacaZaprati
110PratilacaZaprati
119PretplatnikaPretplatite se