NaslovnaEdukacijaBJB PodcastSaveti za suvozače na motociklu

Saveti za suvozače na motociklu

-

S01 E11

U novoj epizodi našeg podkasta smo kroz diskusiju sa našim gošćama ponudili savete za vozače koji ne voze samo sebe, a tu su naravno i saveti za suvozače na motociklu!

Zajedno sa našim gošćama Draganom Milošević i Nađom Anđelković smo razgovarali o njihovom iskustvu vožnje na motoru kao suvozača. Pokušali smo da sumiramo koji su najvažniji savete za buduće suvozače, tako da im vožnja na motociklu bude pre svega bezbedno, udobno i lepo iskustvo.

Kao i uvek do sada, tu smo za sva vaša pitanja. A slobodno podelite i svoje iskustvo sa nama u temi na forumu!

Pogledajte ovde i ostale epizode našeg podcast-a.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


 

Ivan Pavlović
Ivan Pavlović
Osnovao bjbikers.com sajt davne 2005. godine, sa idejom da okupi motocikliste koji vole putovanja, vikend vožnje, moto sport i samostalno popravljanje svojih dvotočkaša. Inicirao većinu tradicionalnih BJB akcija. Minimizovao je vožnju motocikla po gradu, fokusirao se na moto stazu i višednevna putovanja. Suprug, otac dvoje dece.