NaslovnaBJBikers MagazinSrećna Nova 2021. godina!

Srećna Nova 2021. godina!

-

Ulazimo u poslednje dane ove 2020. godine koja se nije pokazala kao najbolja i koju što pre želimo da ostavimo iza nas. BJBikers magazin od srca vam želi puno zdravlja, sreće i mnogo bezbednih kilometara u 2021. godini. Takođe vam želimo stvarenje svih snova i želja, kao i mir i blagostanje. Srećna Nova 2021. godina!

Srećna Nova 2021. godina

BJBikers magazin će i u 2021. godini nastaviti da donosi razne tekstove iz motociklizma i moto sporta, kao i testove motocikala, kao i da ostale aktuelne teme.
Još jednom, želimo vam sve najbolje u 2021. godini!


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.