September 28, 2020
Naslovna Najave Tim mladih Fokus iz Prokuplja organizuje akciju - Pogledaj DVA puta!

Tim mladih Fokus iz Prokuplja organizuje akciju – Pogledaj DVA puta!

-

Tim mladih Fokus iz Prokuplja organizuje prvi put akciju bezbednosti motociklista i putnika u saobraćaju pod nazivom – “Pogledaj DVA puta” u petak i subotu 01. i 02. novembra 2019. godine. Budući da Bjbikers podržava ovakve akcije, prenosimo u celosti saopštenje za medije organizacije “Tim mladih Fokus”.


Sve je više saobraćajnih nezgoda u kojima stradaju motociklisti zbog nepažnje vozača automobila – ovom kampanjom želimo da skrenemo pažnju na to.

U petak sa početkom od 12h u prostorijama Galerije “Boža Ilić” održaćemo tribinu o bezbednosti motociklista u saobraćaju na kojoj će govoriti Dr Vladimir Jevtić ispred Asocijacije za bezbednost motociklista, uz podršku Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA ispreg koga će prisustvovati Mile Stanojević.

Pogledaj DVA puta!

U subotu u periodu od 12h na Trgu Topličkih junaka pripremili smo scenu saobraćajne nezgode između automobila i motocikliste, ali i ekipu prve pomoći Crvenog krsta Prokuplje koja će posetiocima prikazati kako se zbrinjavaju najčešće nastale povrede u ovakvim situacijama.

Pored toga pripremili smo i štandove na kojima će motociklisti moći da se informišu i edukuju o važnosti upotrebe zaštitne opreme, kutak za najmlađe, delićemo edukativni materijal i informisati ljude o važnosti ove teme, a na Trgu će biti i izloženi motocikli bajkera koji će podržati akciju. “#StaNamTesko volontersku akciju “Pogledaj DVA puta” organizuje neformalna grupa Tim mladih Fokus u saradnji sa Mladim istrazivacima Srbije, Centrom za gradjansko delovanje, Narodnim parlamentom, Pokretom gorana Vojvodine i Kancelarijom za omladinu, sport i fizičku kulturu opštine Prokuplje. Ova akcija je sufinansirana kroz program Mladi su zakon Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.”


Novi broj Bjbikers magazina ugledao je svetlost dana u digitalnom formatu. Broj 6 Bjbikers magaziina možete prelistati ovde.

Bjbikers časopis
Jovan Ristić
Jovan Ristić
Pisanje tekstova za motociklističke magazine i sajtove počeo sam da radim 2013. godine iz strasti prema motociklima i moto sportu. Svoje prve "korake" započeo sam na dvotaktnim motorima koje obožavam i dan danas. Za mene motori predstavljaju strast, način življenja i smisao života. Ništa me u životu toliko ne dotiče kao zvuk motora... Poštujte sebe, nosite kacigu i ne konzumirajte alkohol dok vozite!
18,365FanovaLajkuj
1,287PratilacaZaprati
111PratilacaZaprati
119PretplatnikaPretplatite se