NaslovnaBJBikers MagazinBJBikers Magazin #6, sept-okt 2019

BJBikers Magazin #6, sept-okt 2019

-

Novi broj našeg magazina je završen i posle nešto dužeg čekanja, tu je pred vama. U novom broju možete pročitati detaljni test motocikla Honda Africa Twin Adventure Sport, predstavljanja novih motocikala, opreme, kao i zanimljive putopise i novosti iz moto sporta.

Odlučili smo da ubuduće naš BJBikers Magazin nastavimo kao dvomesečni broj i to kao isključivo digitalni magazin. Razloga za takvu odluku ima dosta, ali u suštini, na osnovu podataka o prodaji časopisa na kioscima smo shvatili da prosto kroz print ne dopiremo do dovoljno ljudi da bi taj trošak imao smisla. Pritom, suviše smo energije uložili u pripremu štampanog broja, da smo zapostavili sajt. A sajt i forum dopiru do značajno većeg broja motociklista, u odnosu na prodati tiraž na kioscima. Uz sve to, oglašivačima je puno zanimljiviji sajt za promociju, što je takođe prirodno i logično. 

Zato, plan za dalje je da se maksimalno fokusiramo na sajt i forum, na način da pravovremeno objavljujemo materijal koji smo spremili, a da nastavimo časopis kao digitalni dvomesečnik, tako što ćemo najbolji sadržaj iz prethodnog perioda dodatno obogatiti tekstom i fotografijama. Takođe, osvežićemo forum u sledećih mesec dana, biće određenih novosti i što se toga tiče. Uz tehnička poboljšanja, planiramo da proširimo redakciju sajta, kao i uredništvo foruma. Puno posla je pred nama u svakom slučaju, tako da nema govora o usporavanju, već obrnuto. 

U svakom slučaju, hvala svima koji su nas podržavali do sada bilo kupovinom godišnje pretplate, bilo kupovinom broja na kioscima. Javićemo se svim pretplanicima oko refundacije preostalog dela pretplate. 

Uživajte!

Ivan Pavlović
Ivan Pavlović
Osnovao bjbikers.com sajt davne 2005. godine, sa idejom da okupi motocikliste koji vole putovanja, vikend vožnje, moto sport i samostalno popravljanje svojih dvotočkaša. Inicirao većinu tradicionalnih BJB akcija. Minimizovao je vožnju motocikla po gradu, fokusirao se na moto stazu i višednevna putovanja. Suprug, otac dvoje dece.