NaslovnaEdukacijaTrackday kalendar za 2020. godinu i novitet za dual-sport motocikle

Trackday kalendar za 2020. godinu i novitet za dual-sport motocikle

-

Polako se zagrevamo za početak trackday sezone i u ovom tekstu predstavljamo vam trackday kalendar za 2020. godinu, ali i jedan novitet za sve one koji poseduju dual-sport motocikle.

Nova sezona je na pragu! Sa zadovoljstvom želimo da vam predstavimo zvanični kalendar Moto Track Day događaja koje ćemo organizovati u 2020. godini.

Dakle, sezonu počinjemo 5. aprila 2020. godine kada ćemo organizovati prvi ovogodišnji TD događaj. Nakon tog datuma praktično do kraja jula ćemo održavati TD na svake dve nedelje. Krajem jula i u toku avgusta ćemo napraviti nešto dužu pauzu, da bismo se vratili početkom septembra na drugi deo sezone.

Za više detalja o terminima, predlažem da posetite stranicu sa kalendarom.

Za nekoliko dana pokrećemo i prijavljivanje za termine, kao i informacije o ceni i pretplati u modelu 4 u sezoni i 8 u sezoni.

Do tad, spremajte mašine i održavajte kondiciju jer za manje od 2 meseca kreće Track Day sezona 2020.!

Trackday kalendar za 2020. godinu
Trackday kalendar za 2020. godinu

Najavljujemo za sezonu 2020: Dual sport TD (enduro/staza)

U sezoni 2020. najavljujemo veliki novitet! Od ove godine počinjemo sa Dual sport konceptom. Ukoliko posedujete putni enduro, maxi enduro ili dual sport motocikl, unapredite svoja znanja i približite se punom potencijalu svoje mašine! U našoj organizaciji učestvujte u mešanom događaju enduro vežbe i vožnje na stazi.

Dual sport Trackday podrazumeva dva poludnevna TD termina: prvi u specijalizovanoj enduro vežbaonici (sa našim demonstratorom i serijom vežbi), a drugi (istog ili nekog sledećeg vikenda po Vašem izboru) poludnevno učešće na TD događaju na NAVAK stazi u Subotištu. Dakle, oprobaćete se i u vožnji na terenu van puta i u energičnoj vožnji na asfaltu.

Trackday kalendar za 2020. godinu
Dual sport motori mogu se voziti na stazi…
A mogu se voziti i van asfalta.

Ideja koja stoji iza ovog koncepta je što veće oslobađanje i, posledično, unapređenje u korišćenju punog potencijala Vašeg motocikla. Napredak dolazi samo ako napadamo sopstvene granice, naravno u sigurnom i kontrolisanom okruženju. I dalje Vas čekaju, kao što ste navikli, organizovana Hitna pomoć i TD redari, ali sada i demonstratori!

Za prijavu na ovaj događaj, posetite ovu stranicu na kojoj ćete naći formular za prijave i sugestije.

Vidimo se na stazi!


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.