NaslovnaEdukacijaTrackdayPočinje nova Trackday sezona u Srbiji!

Počinje nova Trackday sezona u Srbiji!

-

Trackday.rs organizacija i ove godine nastavlja sa organizacijom Trackday vožnje na stazi u Srbiji. Ovo će biti 11. po redu sezona u kojoj će motociklisti imati mogućnost da voze na stazi na organizovan način. Kao i do sada, vožnje na stazi će se održati na stazi NAVAK.

Za razliku od prethodnih sezona, ove godine nas očekuje nešto manji broj termina, ali sasvim dovoljno za uživanje i vožnju na stazi. Sezona će tradicionalno započeti u aprilu, a završiće se u oktobru mesecu.

Prvi Trackday zakazan je za 17. april, a zatim slede termini 15. maja, 12. juna, 26. juna, 11. septembra i 2. oktobra.

Organizatori su najavili i moguće dodatne termine, ukoliko uslovi to budu dozvolili. Novina je da od ove godine nema intro grupe, već će se održavati samo celodnevni, prepodnevni i popodnevni termini. Budući da nas očekuje manji broj termina, a da je prijava već otvorena predlažemo da se unapred prijavite za neki od termina koji želite da vozite.

Kalendar Trackday termina i prijave za termine možete pogledati na sledećem linku:

S obzirom da su cene svih proizvoda i usluga u Srbiji porasle, NAVAK koji stazu izdaje Trackday.rs organizaciji je takođe podigao cenu iznajmljivanja staze, što se u krajnjoj meri odrazilo i na cene termina.

Kompletan cenovnik Trackday termina možete pogledati na sledećem linku:

Kao i do sada, moguća je pretplata na tri termina po nižoj ceni.

Jedna od novina ove godine je i mogućnost iznajmljivanja transpondera za merenje vremena. Cena za iznajmljivanje transpondera će iznositi 1.800 dinara (PDV je uključen u cenu).

Sa nestrpljenje očekujemo 17. april i prvi Trackday u ovoj sezoni.

Za komentare i utiske pred novu sezonu, možete posetiti temu na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.