January 22, 2022
NaslovnaNajaveDanas počinje sajam automobila i motocikala u Beogradu

Danas počinje sajam automobila i motocikala u Beogradu

-

Za par sati kapije sajma otvoriće se za posetioce 54. međunarodnog sajma automobila i motocikala u Beogradu. Sajam će trajati od danas do kraja marta, tačnije do 31. marta kada će u 19h sajam i zvanično biti završen.

Sajam motocikala biće održan u Hali 2C, gde će na jednom mestu biti izloženi razni noviteti koje su za nas pripremili uvoznici motocikala i moto opreme. Više o tome možete pročitati u detaljnoj najavi sajma.

Još jedna novost na sajmu biće i lansiranje BJBikers Magazina, tj. prvog štampanog broja! Vaši BJB novinari će uglavnom biti pozicionirani tokom vikenda na štandu Burnout firme koja je uvoznik Ducati motocikala. Na tom štandu ćete moći da se upoznate sa nama i da kupite svoj primerak. Bićemo prisutni tokom svih dana sajma, s tim što ćemo preko radne nedelje biti na sajmu nešto kraće, tj. od 12h do 16h.

Vidimo se na sajmu!


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Ivan Pavlović
Osnovao bjbikers.com sajt davne 2005. godine, sa idejom da okupi motocikliste koji vole putovanja, vikend vožnje, moto sport i samostalno popravljanje svojih dvotočkaša. Inicirao većinu tradicionalnih BJB akcija. Minimizovao je vožnju motocikla po gradu, fokusirao se na moto stazu i višednevna putovanja. Suprug, otac dvoje dece.
19,260FanovaLajkuj
1,287PratilacaZaprati
140PratilacaZaprati
119PretplatnikaPretplatite se