NaslovnaMoto GaražaPredstavljamoDr. Wack proizvodi za održavanje moto opreme

Dr. Wack proizvodi za održavanje moto opreme

-

U prethodne dve nedelje prvo smo najavili da su Dr. Wack proizvodi stigli u Srbiju, zatim smo pisali o sredstvima za pranje i održavanje motocikala, a danas su došli na red proizvodi za održavanje moto opreme.

Posle održavanja motocikla ili nekako u istom rangu sa tim je i održavanje moto opreme koju svi toliko volimo. Od firme Janković Comp (ekskluzivnog uvoznika za Dr. Wack proizvode) na test smo dobili sva sredstva za održavanje moto opreme koje poseduju u svom asortimanu. Danas ćemo samo ukratko proći kroz ukupnu ponudu sredstava, a kako budemo završavali testove za svaki proizvod, tako ćemo objavljivati zasebne tekstove.

Krenućemo onim redosledom počevši od sredstava koje već koristimo.

Dr. Wack sredstvo za čišćenje vizira i kacige

Sredstvo koje koristimo gotovo svakodnevno je sredstvo za čišćenje vizira i kacige. Budući da je još sezona mušica i raznoraznih insekata, vizir kacige se zaprlja tokom svake vožnje. Dr. Wack poseduje sredstvo za čišćenje vizira i kacige koje se za sad pokazalo efikasnim.

Potrebno je samo naprskati sredstvo i ostaviti minut – dva da odstoji, a zatim prebrisati mikrofiber krpom koja dolazi u paketu.

Za sada se sredstvo pokazalo odlično. Ostavlja dugo sjaj nakom brisanja, prljavšina lako spada, a uz to ima i parfem u sebi, te kaciga lepo miriše spolja.

Dr. Wack proizvodi za održavanje moto opreme
Dr. Wack sredstvo za čišćenje kacige i vizira Foto: Dr. Wack

Maramica za čišćenje vizira i kacige

Zgodna stvar za svakodnevnu upotrebu tokom pauza od vožnji su i maramice za čišćenje, koje su zgodne za poneti na vožnju jer ne zauzimaju puno mesta. Maramica se jednostavno ostavi na vizir kacige 30 – 60 sekundi, potom se prebriše prljavština maramicom i zatim se prebriše vizir suvom krpom ili suvom maramicom.

Dr. Wack proizvodi za održavanje moto opreme
Dr. Wack proizvodi za održavanje moto opreme Foto: Dr. Wack

Sredstvo za čišćenje unutrašnjosti kacige

Jedan od proizvoda za koje nas jako zanima kako će se pokazati je sredstvo za pranje unutrašnjosti kacige. Budući da dobar deo nas vozi motocikle svaki dan, često u toku sezone nemamo vremena da odvojimo dan da operemo unutrašnjost kacige.

Dr. Wack ima rešenje za to u vidu sredstva za pranje unutrašnjosti kacige. Sredstvo je na bazi pene koja podiže prljavštinu iz tkanine i iznosi je na površinu. Probali smo sredstvo na jednoj manje zaprljanoj kacigi i za sada su rezultati solidni, ali smo za ovo sredstvo spremili specijalan test koji ćemo realizovati u narednih par nedelja.

Dr. Wack proizvodi za održavanje moto opreme
Dr. Wack sredstvo za pranje unutrašnjosti kacige Foto: Dr. Wack

Čišćenje kožne opreme

Što se tiče održavanja kožne opreme, Dr. Wack nudi sredstvo koje služi za skidanje prljavštine poput insekata ili drugih nečistoća koje znaju da se nakupe tokom vožnje. Proizvod koji Dr. Wack ima u svojoj ponudi testiramo na jednom od kombinezona koje koristimo na stazi.

Foto: Dr. Wack

Dr. Wack sredstvo za impregnaciju moto opreme

Zanimljivo sredstvo od Dr. Wack-a je za impregnaciju moto opreme koje štiti da voda ne prodre lako i brzo kroz tekstilnu ili kožnu opremu. Pri tome ne remeti protok vazduha između membrana u moto opremi, već joj i dalje dozvoljava da “diše”.

Foto: Dr. Wack

Sve proizvode iz Dr. Wack proizvode možete pogledati i poručiti preko online shop-a firme Janković Comp na sledećem linku – Online Shop Dr. Wack proizvoda za održavanje moto opreme.

Takođe, možete i posetiti prodavnicu firme Janković Comp i da na licu mesta vidite Dr. Wack proizvode. Prodavnica se nalazi u Adi na adresi Svetozara Markovića 25.

Ukoliko ste već koristili Dr. Wack proizvode ili jednostavno želite da ostavite svoj utisak, to možete učiniti u temi na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 

This field is required.

Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.