NaslovnaMoto GaražaAutopromet Motors otvorio salon motocikala u Novom Sadu!

Autopromet Motors otvorio salon motocikala u Novom Sadu!

-

Firma Autopromet Motors koja je ovlašćeni uvoznik za Zontes i QJMOTOR, postala je i  diler za Moto Morini i SYM motocikle i skutere, a sada svoje poslovanje unapređuju otvaranjem salona  u Novom Sadu.

Otvaranjem salona u Novom Sadu omogućuje se ljubiteljima dvotočkaša da u  svojoj blizini pogledaju motocikle i skutere iz ponude firme Autompromet Motors, kao i zakazivanje test vožnje.

U salonu trenutno možete pogledati motocikle poput Moto Morini X Cape, QJMOTOR SRT700X, Zontes GK, skutere iz SYM ponude kao i još mnoge druge motocikle.

Autopromet Motors otvorio salon motocikala u Novom Sadu!
Foto: BJBikers

Salon se nalazi u Novom Sadu, na adresi Temerinska 52, a na raspolaganju za sva pitanja vam stoji osoblje koje takođe vozi motocikle i svoj posao rade entuzijastično te vas na najbolji mogući način mogu odgovoriti na sva vaša pitanja.

Autopromet Motors srdačno poziva sve ljubitelje motocikala da posete novootvoreni salon, dok za dodatne upite možete ih kontaktirati putem telefona na broj +381 60 5002 462.

Za komentare i utiske povodom novog salona motocikala u Novom Sadu možete posetiti i temu na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.