NaslovnaMoto GaražaSYM – Promotivne cene povodom otvaranja salona u Novom Sadu!

SYM – Promotivne cene povodom otvaranja salona u Novom Sadu!

-

Dobre vesti za sve na teritoriji Novog Sada i Vojvodine uopšte. Firma Autopromet Motors otvorila je salon motocikala i skutera u Novom Sadu u kojem će između ostalog u ponudi imati i SYM motocikle i skutere. Povodom ovog događaja, Euro Sumar, zvanični uvoznik SYM, Moto Morini i Suzuki brendova za tržište Srbije, obezbedio je promotivne cene za ograničen lager SYM skutera!

Nova saradnja uspostavljena je između firmi Euro Sumar i Autopromet Motors. Naime, od sada će Autopromet Motors biti ovlašćeni diler za Moto Morini i SYM na teritoriji Vojvodine, a motocikle i skutere ova dva brenda možete pogledati u Novom Sadu na adresi Temerinska 52.

Povodom ove nove saradnje, Euro Sumar daje promotivne cene na sledeće skutere i motocikle iz SYM ponude. Napominjemo da ove cene važe bilo da kupujete u Euro Sumar-u ili Autopromet-u. 


FIDDLE II 50cm3 dolazi po promotivnoj ceni od 1.590 EUR. Mogućaje opcija finansiranja sa ratom od 36 EUR mesečno bez učešća.

FIDDLE II 50

SYMPHONY  ST 125 cm3 sa promotivnom cenom od 2.450 EUR. Mogućaje opcija finansiranja sa ratom od 55 EUR mesečno bez učešća.

SYMPHONY  ST 125

JET 14 125 cm3 – Promotivna cena 2.390 EUR. Mogućaje opcija finansiranja sa ratom od 54 EUR mesečno bez učešća.

JET 14

NH-T 125, maleni, ali sposoban motocikl sada ima promotivnu cenu od 2.690 EUR i moguće je kupiti ga bez učešća uz ratu od 61 EUR mesečno.

SYM NH-T 125 i NH-X 125 i 300
NH-T 125 Foto/Source: www.zabikers.co.za

NH-X 125 još jedan sposoban motocikl iz SYM ponude trenutno ima promotivnu cenu od 2.690 EUR ili ratu od 61 EUR mesečno bez učešća.


CRUISYM 300, popularan i cenovno pristupačan, uz promotivnu cenu od 5.190 EUR možda predstavlja i trenutno “best buy” kupovinu u svojoj klasi. Takođe ga je moguće kupiti uz učešće od 1.577 EUR i mesečnu ratu od 56 EUR mesečno.

SYM Cruisym α 300
CRUISYM 300 Foto: BJBikers

MAXSYM TL 508 najjači skuter iz SYM ponude koji smo takođe imali prilike da testiramo ima promotivnu cenu od 8.590 EUR. Postoji opcija finansiranja uz učešće od 2.577 EUR i mesečnu ratu od 92 EUR.

SYM Maxsym TL508
MAXSYM TL 508 Foto: BJBikers

Sadašnje promotivne cene trajaće do isteka zaliha. Euro Sumar i Autopromet motors vas pozivaju da posetite njihove salone u Beogradu ili Novom Sadu gde možete pogledati SYM, ali i druge motocikle iz njihove ponude.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.