NaslovnaMoto SportBarni Racing Team ekipa potpisala partnerski ugovor sa Spark Racing Team Serbia...

Barni Racing Team ekipa potpisala partnerski ugovor sa Spark Racing Team Serbia za 2021. godinu

-

Pred početak 2021. godine i nove WSBK sezone juče je stigla jedna prilično zanimljiva vest. Naime, dobro poznata Barni Racing Team ekipa koja nastupa u WSBK šampionatu potpisala je partnerski ugovor sa našom Spark Racing Team Serbia ekipom.

Pre par nedelje Barni Racing Team ekipa je objavila da će u predstojećoj sezoni za njih voziti bivši Moto2 šampion i MotoGP vozač Tito Rabat, o čemu detalje možete pročitati ovde.

Barni ekipa juče je na svom profilu objavila još jednu zanimljivu vest koja se tiče i moto sporta u Srbiji. Naime, iz Barni Racing Team ekipe stiglo je sledeće saopštenje:

Oduševljeni smo što možemo da objavimo da će u 2021. godini Spark Racing ekipa iz Srbije postati partner Barni Racing ekipi. Ekipa koju vodi Mark Barnabos garantovaće vidljivost sportskoj organizaciji, koja zahvaljujući podršci političke vlasti, ima za cilj promociju aktivnosti moto sporta u Srbiji. Sa ovim sporazumom i potpisom Tito Rabata, Barni Racing ekipa ima ambiciozne rezultate za 2021. godinu u WSBK šampionatu.

BREAKING NEWS
Welcoming the new year with a new partnership with SPARK racing team Serbia ??

?? Nel 2021 Spark Team…

Posted by Barni Racing Team on Wednesday, December 30, 2020

U ovom saopštenju nije jasno o kakvoj se saradnji radi između Spark Racing i Barni Racing ekipa. Takođe je nejasna formulacija o povezanosti politike sa ovom saradnjom. U svakom slučaju, budući da je Barni Racing Team ekipa solidno kotirana u WSBK šampionatu, ali i da je Spark Racing ekipa imala nekoliko zapaženih rezultata na takmičenjima u našem regionu, stupićemo u kontakt sa obe ekipe kako bismo za vas saznali više detalja oko planirane saradnje. Čim budemo imali više informacija, napisaćemo još jedan tekst sa više detalja kako biste bili u toku.

U svakom slučaju, izuzetno nam je drago što jedna ekipa iz Srbije ima saradnju sa ekipom iz svetskog superbajk šampionata!


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.