NaslovnaMoto GaražaPress ReleaseBenelli cene motocikala, uslovi i pogodnosti prilikom kupovine

Benelli cene motocikala, uslovi i pogodnosti prilikom kupovine

-

Budući da je sajam motocikala otkazan usled novonastale teške situacije sa virusom, firma Burnout kao zvanični uvoznik i zastupnik brendova Benelli i Ducati rešila je da obraduje prve kupce nizom pogodnosti.

Redakcija BJBikers magazina u stalnom je kontaktu sa osobljem iz Burnout–a i od njih smo dobili lepe informacije vezane za kupovinu Benelli motocikala. Prvi kupci biće vredno nagrađeni za ukazano poverenje i odabir Benelli motocikla, a ta nagrada ogleda se u vidu besplatne registracije i odnosiće se na sve modele ove istorijske marke kao i na celokupan period ove vanredne situacije.

Sudeći po prvim utiscima, za modele TRK502 i TRK502X vlada veliko interesovanje. Valja spomenuti i činjenicu da su ovi motocikli serijski opremljeni kreš barovima, metalnim štitnicima ruku, štitnicima hladnjaka, led svetlima i pozadinskim osvetljenjem komandi na kormanu, te da je sve to uključeno u već pomenutu cenu od 5.990 EUR. Osim toga, u smislu dodatne opreme, moguća je ugradnja dva bočna i jednog zadnjeg kofera čiji je proizvođač renomirani italijanski brend GIVI, a koji su takođe na popustu ovih dana. Ono što želimo da vam napomenemo je da su zbog novonastale situacije, količine na lageru trenutno ograničene, pa vam s toga preporučujemo da iskoristite naredne dane za testiranje ovih interesantnih motocikala koji u svakom smislu predstavljaju osveženja na našem tržištu. Još jedna dobra vest je što primerak koji vam se dopadne možete za sebe rezervisati uz minimalnu kaparu od 10% i povući ga onog trenutka kada vama to bude odgovaralo.

Benelli cene motocikala
Foto:Miloš Dišković Benelli cene

Pošto se dosta vas interesovalo oko servisnog intervala, iz Benelli-ja smo dobili informaciju da servisni interval za sve modele iznosi 6.000 km. Kada dođe vreme za servis nećete morati da brinete jer će na vašem Benelli motociklu servis raditi Ducati serviseri, budući da je servis za Benelli u sklopu Ducati servisa. Uspeli smo da dobijemo i informaciju u vezi sa cenom malog servisa – zajedno sa uslugom i delovima iznosi oko 10.000 din.

Što se rezervnih i potrošnih delova tiče, o tome smo već u prethodnim tekstovima pisali. Svakako nije zgoreg podsetiti da je Burnout, po dobro oprobanoj Ducati metodi, već napunio magacin ne samo osnovnim materijalom, već i svim onim delovima koji nama motociklistima uz malo nepažnje uspeju da stradaju, poput ručica, fuzastera, retrovizora, itd.

Benelli cene motocikala Foto: Miloš Dišković
Foto:Miloš Dišković Benelli cene

Kroz razgovor, iz Benelli-ja smo uspeli da dobijemo još jednu važnu informaciju u vezi uslova kupovine motocikla na kredit. Za model TRK502 uslovi za kupovinu preko banke su da kupac treba da plati učešće od 1.750 EUR, a mesečna rata kreće se od 67,5 EUR. Za Benelli BN125 primera radi, učešće iznosi 749 EUR, a rata se kreće od 29 EUR. Naravno, svi uslovi se mogu prilagoditi vašim potrebama te vam zato toplo preporučujemo da posetite novi salon preko puta Arene ili da pozovete Sašu ili Jelenu na broj 011/3110462 i iskoristite njihovu maksimalnu raspoloživost i ljubaznost.

Već sada vam najavljujemo da smo mi naše test vožnje zakazali, pa ćemo vam u narednim tekstovima preneti sve utiske bez ikakve zadrške.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka oko 10h šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.