September 22, 2020
Naslovna Garaža Gledajte sav MotoGP video sadržaj besplatno!

Gledajte sav MotoGP video sadržaj besplatno!

-

Imamo napokon jednu dobru vest za sve ljubitelje MotoGP šampionata! Usled vanrednih okolnosti širom sveta i preporuke da se ostane kod kuće, sajt MotoGP.com nudi gledanje celokupnog MotoGP video sadržaja besplatno.

Objasnićemo vam postupno sve korake, da biste uspešno pristupili sadržaju.

Prvo je potrebno da se registrujete na sajt MotoGP.com, tako što ćete uneti svoju e-mail adresu i lozinku. Prvo kliknite na ovaj link: https://secure.motogp.com/en/subscribe/login/subscribe/328267

Pošto otvorite taj link, potrebno je da kliknete na “Next” kao što je prikazano na slici. Potom štiklirajte opciju “I have read and agree to the Terms & conditions and Privacy Policy“:

MotoGP video sadržaj besplatno
MotoGP video sadržaj besplatno

U sledećem koraku biće potrebno da unesete svoje lične podatke kao i podatke bankovne kartice, ali ne sekirajte se, neće vam skinuti ništa sa računa – još uvek!

Posle unosa svih podataka biće prikazana sledeća stranica:

Sajt MotoGP je ipak napravio jednu začkoljicu sa kojom će naknadno pokušati da vam naplati dalji pristup video sadržaju. Da biste to sprečili, potrebno je da uradite sledeće:

U desnom gornjem uglu videćete ime na koje ste se registrovali (na slici označeno crvenom bojom). Klikom na to ime pristupićete podešavanjima svog profila:

Kada pristupite svom profilu, na desnoj strani biće vam prikazano sledeće:

MotoGP video sadržaj besplatno

Kao što vidite, stoji opis da vaš besplatni video pass važi do 27. aprila 2020. godine, a ispod stoji da će vam nakon isteka ovog perioda biti produžen video pass po ceni od 139,99 EUR. Kako biste isključili opciju da vam pare budu skinute sa računa nakon isteka ovog perioda, potrebno je da kliknete na opciju “Modify Renewal” koja se nalazi odmah sa desne strane u crvenom pravougaoniku.

Nakon klika na “Modifiy Renewal” biće prikazana sledeća stranica:

Zatim kliknite na “Cancel Subscription”. Nakon toga otvoriće vam se još jedan prozor u kom treba da kliknite na opciju “Cancel Autorenewal”.

Nakon toga će vam se otvoriti još jedan prozor u kojem će se tražiti da označite razlog zbog koje otkazujete auto obnavljanje pretplate. Kliknite na prvu opciju, a zatim na “Send and back to my profile”.

Ukoliko ste sve uradili kako treba, na vašem profilu biće prikazano sledeće:

MotoGP video sadržaj besplatno
MotoGP video sadržaj besplatno

To bi bilo to. Sada možete da uživate u gledanju celokupnog MotoGP video sadržaja bez bojazni da će vam naknadno nešto biti naplaćeno. Uživajte!


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka oko 10h šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Pisanje tekstova za motociklističke magazine i sajtove počeo sam da radim 2013. godine iz strasti prema motociklima i moto sportu. Svoje prve "korake" započeo sam na dvotaktnim motorima koje obožavam i dan danas. Za mene motori predstavljaju strast, način življenja i smisao života. Ništa me u životu toliko ne dotiče kao zvuk motora... Poštujte sebe, nosite kacigu i ne konzumirajte alkohol dok vozite!
18,348FanovaLajkuj
1,287PratilacaZaprati
110PratilacaZaprati
119PretplatnikaPretplatite se