NaslovnaHumanostDeca vrtića Trešnjica spremila paketiće za drugare iz Sremčice

Deca vrtića Trešnjica spremila paketiće za drugare iz Sremčice

-

Pripreme za ovogodišnju Dedamrazijadu koja se održala 24. decembra je bila obogaćena uz pomoć mališana iz vrtića Trešnjica.

Vrtić Trešnjica u Zemunu i mališani koji borave u ovom vrtiću ove godine napravili su humani gest tako što su se organizovali i samostalno sakupili paketiće koje su namenili štićenicima doma za decu u domu Sremčici za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju.

Naši mali drugari iz Trešnjice nesebično su dali deo sebe kako bi usrećili još nekog. Zato se u prepodnevnim časovima 15. decembra sakupila grupa motociklista obučena u Deda Mraz odela i uputili su se u Zemun, u vrtić Trešnjica kako bi se družili sa ovim malim ljudima velikog srca koji su želeli lično da nam predaju paketiće.

Poseta vrtiću pretvorila se u veliko i lepo druženje u kom su uživala deca, vaspitači, ali i motociklisti ozareni energijom i osmesima mališana iz vrtića.

Tokom prepodnevnog druženja u vrtiću Trešnjica je bilo veselo, a mališani su imali prilike i da se popnu i bliže upoznaju sa motociklima.

Želimo da se zahvalimo vrtiću Trešnjica, svim mališanima i zaposlenima koji su se potrudili da sakupe i naprave lepe paketiće i da nas ugoste. Nadamo se da ćemo na sličan način nastaviti i narednih godina.

Na sledećem videu možete videti delić atmosfere sa druženja, a za utiske možete posetiti i temu na forumu koju smo posvetili ovogodišnjoj Dedamrazijadi. Temu možete posetiti klikom ovde.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.