NaslovnaHumanostHumanitarna organizacija 28. jun partner ovogodišnje Dedamrazijade

Humanitarna organizacija 28. jun partner ovogodišnje Dedamrazijade

-

Ove godine održala se 16. po redu Dedamrazijada u kojoj štićenicima doma za Sremčici za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju nosimo paketiće kako bismo ih obradovali tim malim, ali značajnim gestom pažnje.

Usubotu 24. decembra održali smo Moto Deda Mraz akciju i samoj akciji se svake godine pridruži veliki broj pojedinaca, firmi i organizacija, a ove godine je akciju bogatija za humanitarnu organizaciju 28. jun.

28. Jun je međunarodna humanitarna organizacija sa posebnim konsultativnim statusom pri ekonomskom i socijalnom savetu Ujedinjenih nacija (ECOSOC). Osnovana 2012. godine, do danas, ova neprofitna organizacija je isporučila 235 tone humanitarne, i medicinske pomoći i pomoći područjima pogođenim prirodnim katastrofama na zapadnom Balkanu u vrednosti preko 9.7 milion dolara.

Moto Deda Mraz 2021
Humanitarna organizacija 28. jun partner ovogodišnje Dedamrazijade

Za ovu godinu se humanitarna organizacija 28. jun pridružila i akciji Dedamrazijade kroz podršku u kupovini paketića i time smo dobili još jednog partnera koji prepoznaje značaj Dedamrazijade za štićenike doma za decu u Sremčici.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo humanitarnoj organizaciji 28. jun na partnerstvu, pomoći i doprinosu.

Ukoliko želite da se više upoznate sa radom ove humanitarne organizacije ili želite da im donirate novac, to možete učiniti na njihovom sajtu koji se nalazi ovde.

Takođe možete posetiti i temu na forumu koju smo posvetili Moto Deda Mraz akciji klikom ovde.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.