December 6, 2022
NaslovnaMoto SportDominacija Markeza u Argentini, Rosi i Doviciozo na podijumu

Dominacija Markeza u Argentini, Rosi i Doviciozo na podijumu

-

Trkački vikend na stazi Termas de Rio Hondo pružio nam je tri fantastične trke. Na trci u Argentini imali smo prilike da u Moto3 i Moto2 gledamo borbu za pobedu do poslednje krivine, dok je u MotoGP dominacija Markeza učinila trku nešto manje zanimljivom.

U Moto3 klasi smo već sada tradicionalno mogli da gledamo borbu za pobedu između 15 vozača. Na kraju je Masija uspeo da slavi ispred Bindera i Arbolina.

Rezultati Moto3 trke Argentina
Rezultati Moto3 trke

U Moto2 klasi uzbuđenje su nam pružili Baldasari, Gardner, Aleks Markez i ostali. Na kraju je Baldasari slavio ispred odličnog Gardnera i Markeza.

Rezultati Moto2 trke Argentina
Rezultati Moto2 trke

U MotoGP klasi nismo videli borbu za pobedu jer je Markez ispario od prvog kruga upisavši pobedu na kraju. Rosi i Doviciozo borili su se do kraja za drugu poziciju koja je na kraju pripala Rosiju.

MotoGP rezultati trke u Argentini
MotoGP rezultati trke

Sledeća trka vozi se za dve nedelje na stazi COTA u Teksasu.

Za diskusiju o trkačkom vikendu na stazi Termas de Rio Hondo možete svratiti do teme na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.