NaslovnaMoto GaražaKraći vodič kroz sajam motocikala "MotoPassion"

Kraći vodič kroz sajam motocikala “MotoPassion”

-

Sajam motocikala “MotoPassion” zatvara svoja vrata u nedelju. Redakcija Bjbikers magazina bila je na sajmu i za vas smo pripremili jedan kraći vodič o izloženim motociklima i opremi na sajmu.

Sajam motocikala i moto opreme je na nešto manjoj površini u odnosu na prethodne godine te proizvođači nisu bili u mogćnosti da donesu svu opreme i sve modele motocikala.

Firma Burnout, uvoznik Ducati i od ove godine brenda SW-Motech, na sajmu je prikazala modele Multistrada 1260 Enduro, Multistrada 950S, Hypermotard 950, Diavel 1260, Scrambler Cafe Racer, Monster 821 i Scrambler 1100 Sport.

Pored toga, na Ducati-jevom štandu možete videti i V4S model spremljen za trkačku stazu.

Kraći vodič kroz sajam motocikala

Uvoznik za Kawasaki, firma Motoring na sajmu je premijerno donela Kawasaki Ninja 400. Osim Ninja 400 modela na njihovom štandu možete videti i modele poput prelepog Z900RR, Versys 650 i drugih modela. Motoring je uvoznik SYM motocikala i Nolan kaciga i na štandu su istaknuti lepi popusti na određene modele kaciga.

Plattner Motors, uvoznik Yamaha motocikala, AGV I Dainese opreme na sajmu je doneo pregršt modela motocikala, kaciga i ostale opreme. Na njihovom štandu možete da vidite Niken GT, R6, MT07, MT09 Tracer i mnoge druge modele.

Euro Sumar je na sajam doneo nekoliko Suzuki modela, među kojima dominira GSX-R 1000.

Kraći vodič kroz sajam motocikala

Firma Trion Motors D.O.O koja je uvoznik za Harley Davidson motocikle, od ove godine uvozi i Triumph motocikle. Neke od modela Triumph-a možete videti na sajmu.

Na sajmu možete videti i nekoliko modela čuvenog brenda Indian motorcycles.

Honda i BMW su prikazali nešto manje modela, najviše iz razloga što su ograničeni prostorom, te neke od BMW motocikala možete pronaći u hali sa BMW automobilima. BMW je na sajamu premijerno prikazao R1250 GS.

Pored svih ovih zanimljivih motocikala na sajmu su prisutni i Kymco, CTC Unit sa njihovim zanimljivim četvorotočkašima, zatim CF Moto, P.G.S sa Moto Guzzi V85 TT modelom, Apriliom, Vespom i drugim modelima.

Na sajmu možete videti i električne motocikle. Naročito bi izdvojili firmu Motogrini koja je naša domaća firma i već nekoliko godina sami razvijaju električne motocikle.

Što se moto opreme tiče, svu moguću opremu možete pronaći na štandovima prodavnica Motomania, Motoland, Barel Motoshop, Plattner Motors.

Sajam traje još danas i sutra, a cene za posetioce su sledeće:

  • pojedinačna ulaznica 400 RSD
  • grupna ulaznica 300 RSD
  • grupna ulaznica za učenike i studente 200 RSD
  • parking (po satu) 150 RSD


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.