NaslovnaMoto SportKTM i Tech3 predstavili MotoGP ekipe

KTM i Tech3 predstavili MotoGP ekipe

-

Ova nedelja je nedelja predstavljanja ekipa. KTM i Tech3 početkom nedelje predstavili su svoje MotoGP ekipe sa kojim će nastupati u ovogodišnjem MotoGP šampionatu.

Fabrička KTM ekipa ove godine nastupa u vozačkom sastavu Pol Espargaro i Bred Binder. KTM je prilično napredovao prošle sezone, a veliki napredak KTM RC16 motocikla vidljiv je i na prvom testu na Sepangu.

KTM i Tech3 predstavili MotoGP ekipe
KTM RC16 za 2020. godinu Foto: Sebas Romero KTM Press

Bred Binder se brzo prilagođava na MotoGP motocikl i verujemo da će KTM ove sezone biti znatno konkurentniji u odnosu na prethodnu sezonu.

Tech3 ekipa takođe je izvršila predstavljanje svoje ekipe zajedno sa fabričkom KTM ekipom. Poput fabričke ekipe i Tech3 KTM ekipa ima jednog novog vozača. Pored Migela Oliveire u Tech3 ekipi voziće i Iker Lekuona. Lekuona je vozio na poslednjoj trci u Valensiji i pokazao se i više nego dobro. U međuvremenu Lekuona je doživeo povredu od koje se jos oporavlja.

KTM i Tech3 predstavili MotoGP ekipe
KTM Tech3 Foto: Sebas Romero KTM Press

Sponzor Tech3 ekipe i dalje ostaje RedBull, ali u nešto drugačijem natpisu na samom motociklu. RebBull je odlučio da reklamira njihov novi Cola organski proizvod.

Dok pišemo ove redove, fabrička KTM i Tech3 ekipa već voze testove na stazi Losail u Kataru. Test se vozi od 22. – 24. februara.

Ukoliko želite da se priključite diskusiji o moto sportu, predlažemo da posetite deo našeg foruma koji je posvećen samo moto sportu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.