January 16, 2021
Naslovna Moto Sport Mark Markez operisan po treći put

Mark Markez operisan po treći put

-

Juče se brzinom munje prenela vest da je Mark Markez operisan po treći put. Prema svemu sudeći, stepen ozbiljnosti uopšte nije bio zanemarljiv i prema nezvaničnim informacijama operacija je trajala čak 11 sati.

Mark Markez operisan
Mark Markez operisan po treći put Foto: Honda Racing Corporation

Međutim, juče u toku dana pronela se vest da je Mark morao na novu operaciju, kako bi se kost i ruka konačno rešili kako treba. Ono što malo iznenađuje je neproverena informacija da je operacija trajala čak 9 sati! Predviđa se da će oporavak trajati oko 6 meseci. Ako je predviđeno vreme oporavka tačno to znači da će se Mark Markez na stazu vratiti tek negde u maju mesecu sledeće godine. Ukoliko sezona započne na vreme, odnosno trkom u Kataru 28. marta, to znači da će ukoliko se vrati u maju mesecu, Mark Markez verovatno propustiti prve četiri trke koje su zakazane za 28. mart (Katar), 10. april (Argentina), 18. april (COTA) i 2. maj (Herez).

Bilo bi šteta po šampionat ukoliko Markez propusti prvi deo sezone. Nadamo se da će Mark Markez uspeti na vreme da se oporavi i da ćemo ga 28. marta gledati na prvoj trci.

Za komentare u vezi za ponovnom operacijom Markeza možete posetiti i temu na forumu posvećenu moto vestima.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.
18,933FanovaLajkuj
1,287PratilacaZaprati
114PratilacaZaprati
119PretplatnikaPretplatite se