NaslovnaNajaveMoto Bike otvara radnju u Beogradu i izlaže na Motopassion sajmu

Moto Bike otvara radnju u Beogradu i izlaže na Motopassion sajmu

-

Verujemo da ne postoji vozač motocikla koji nije čuo za firmu Moto Bike čije je sedište u Kaću. Bilo da ste radili servis ili održavanje motocikla ili ste pak kupovali moto opremu, makar jednom ste morali imati dodir sa firmom Moto Bike. Lepe vesti su da Moto Bike želi da bude još dostupniji svojim korisnicma te iz tog razloga otvara radnju u Beogradu.

Maloprodaja delova i opreme do sada se uglavnom u najvećoj meri obavljala preko online shopa, prodavnice u Kaću ili u Novom Sadu. Iako dostava delova poručenih online preko online shop-a funkcioniše dan za dan, Moto Bike je rešio da otvori i prodavnicu u Beogradu i da na taj način bude još bliže svojim korisnicima.

Od 20. marta, adresa Trgovačka 20 u Žarkovu biće lokacija na kojoj ćete moći da kupite delove za vaš motocikl ili opremu za vas.

Podsećanja radi, Moto Bike u ponudi ima delove za sve motocikle, počev od Tomos mopeda i motocikala, preko skutera, do motocikala gotovo svih proizvođača, većinu delova za održavanje možete pronaći u Moto Bike-u.

Neki od svetski poznatih brendova sa kojima sarađuju i koje uvoze su Tucano Urbano, Modeka, Interphone, BS Battery, Ipone, LS2 oprema, DID lanci, JT lančanici, Kappa, Denso, TRW, Ariete, HifloFiltro, Malossi. Ukratko, imaju sve što je potrebno za održavanje i servisiranje motocikala i više od toga.

Moto Bike otvara radnju u Beogradu i izlaže na Motopassion sajmu

Budući da Moto Bike sarađuje i sa pomenutim LS2, možete se kompletno opremiti od glave do pete.

Moto Bike će ove godine biti prisutan i na sajmu motocikala, tako da ukoliko želite da vidite njihovu ponudu delova i opreme, možete posetiti Moto Bike webshop, a možete obići i njihov štand na Motopassion sajmu motocikala koji će se održati od 22. – 28. marta.

Za utiske o firmi Moto Bike i njihovog otvaranja nove prodavnice u Beogradu, možete posetiti temu na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.