NaslovnaNajave15. Međunarodni Motopassion sajam motocikala startuje 22. marta!

15. Međunarodni Motopassion sajam motocikala startuje 22. marta!

-

Sledeće nedelje, tačnije 22. marta počinje 15. međunarodni sajam motocikala, tradicionalni Motopassion. Beogradski sajam će i ove godine biti domaćin najvećem sajma motocikala kod nas, koji će biti održan u sklopu sajma automobila.

Prvi vesnik početka nove sezone svakako je sajam motocikala koji osim noviteta iz sveta motocikla na jednom mestu okuplja i izlagače moto opreme, te je sajam dobra prilika da se ponovite opremom za sebe, saputnika ili motocikl.

Ove godine se MotoPassion sajam motocikala vraća u svoj uobičajni martovski termin. Kapije MotoPassion sajma biće otvorene od 22. do 28 marta.

Kako su posetioci već navikli, i ovogodišnje izdanje Međunarodnog sajma motocikala, kvadova, skutera i opreme “Motopassion” predstaviće bogatu ponudu motocikala svih relevantnih svetskih brendova, uključujući brojne premijere i nove modele kvadova, skutera, električnih bicikala i opreme za vozila i vozače, čija prodaja na tržištu iz godine u godinu raste.

15. Međunarodni Motopassion sajam motocikala startuje 22. marta!
15. Međunarodni Motopassion sajam motocikala startuje 22. marta!

Što se servisnih informacija i cena tiče, radno vreme Sajma automobila i sajma “Motopassion” biće od 10 do 20 časova.

Cena pojedinačne ulaznice 450 dinаrа, grupne 350, za organizovane posete studenata i đaka 250 dinara.

Cena parkinga u krugu Sajma 150 din/1h, maksimalno 750 dinara po danu.

Ukoliko želite da se organizujete i na sajam odete sa grupom zaljubljenika u motocikle, možete posetiti temu na forumu posvećenu sajmu i tu pronaći društvo za druženje.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.