NaslovnaHumanostMoto Deda Mraz iliti kako je Deda Mraz zamenio sanke motociklom

Moto Deda Mraz iliti kako je Deda Mraz zamenio sanke motociklom

-

Svakog poslednjeg vikenda u decembru, Moto Deda Mraz akcija kreće! Tada veliki broj Deda Mrazeva na svojim čeličnim irvasima kreće na svoj put do dece u domovima, noseći im paketiće i puno srce ljubavi i pažnje. 

Krajem decembra, tačnije 29. decembra, 2007. godine smo organizovali prvu BJB Deda Mraz akciju u Beogradu. Tada smo pojedinačnim donacijama motociklista uspeli da kupimo slatkiše i formiramo 300 paketića za decu doma u Sremčici. Ni sneg, ni temperatura od -4 stepena nas nisu sprečili da se pojavimo ispred Gradske Skupštine Beograda na svojim motociklima, obučeni u odela Deda Mraza.

Od tada, svakog decembra idemo u posetu deci. Tada nas je bilo dvadesetak, a sada nas redovno bude preko 250.

Bikers wearing Santa Claus suits riding their bikes in Belgrade, Serbia, Saturday, Dec. 29, 2012. Some 350 bikers brought presents to patients at a children’s hospital in Belgrade. (AP Photo/Darko Vojinovic)

Pozivamo vas da nam se pridružite na forumu i da zajedno sa nama posetite decu u Sremčici u sklopu akcije Moto Deda Mraz, tradicionalno krajem decembra svake godine. Obećavamo vam da nećete biti isti čovek nakon te akcije. Promena je uvek bila na bolje. Takođe, obećavamo vam da ćete sigurno posle poželeti ponovo da obradujete tu decu.

Moto Deda Mraz akcija se već nekoliko godina ne održava samo u Beogradu, već redovno i u Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Mladenovcu, Zaječaru i sve većem broju mesta.

Za sve naše humanitarne akcije, posetite naš forum – Akcije Motociklista.

 

Ivan Pavlović
Ivan Pavlović
Osnovao bjbikers.com sajt davne 2005. godine, sa idejom da okupi motocikliste koji vole putovanja, vikend vožnje, moto sport i samostalno popravljanje svojih dvotočkaša. Inicirao većinu tradicionalnih BJB akcija. Minimizovao je vožnju motocikla po gradu, fokusirao se na moto stazu i višednevna putovanja. Suprug, otac dvoje dece.