NaslovnaMoto GaražaPlattner online motoshop pušten u etar!

Plattner online motoshop pušten u etar!

-

Plattner Motors je posle temeljnog redizajna pustio u etar novi online motoshop kako bi svojim kupcima omogućio lakšu kupovinu i pregled artikala koje imaju na stanju.

Firma Plattner Motors je ovlašćeni uvoznik za Yamaha motocikle, skutere i vanbrodski program, Dainese, AGV, Alpinestars, Sena, Cardo, Shad, Pirelli i Metzeler opremu i gume.

U poslednjih nekoliko meseci Plattner Motors je radio na novom online motoshop-u koji je brži, lepši i pregledniji od prethodnog. Osim što je novi motoshop pregledniji i brži, takođe na njemu možete pogledati da li je artikal koji vas zanima dostupan u vašoj veličini.

Osim toga, ispod artikala stoji broj kontakt koji možete pozvati kako bi dobili više informacija.

Plattner online motoshop pušten u etar!
Plattner online motoshop pušten u etar!

Dobra vest je i da na određene artikle važi popust od 40% koji će trajati do 6.12.2023. godine.

Na novom motoshop-u se nalazi i blog sekcija gde možete pročitati zanimljive i korisne tekstove na temu moto opreme.

Plattner Motors motoshop možete posetiti klikom na link.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.