NaslovnaMoto GaražaTriumph dobio novog uvoznika za Srbiju!

Triumph dobio novog uvoznika za Srbiju!

-

Triumph kao proizvođač motocikala nema potrebe posebno predstavljati, jer važe za jednog od najstarijih proizvođača motocikala na svetu, koji je kod nas nepravedno zapostavljen. Stvari po pitanju Triumpha će očigledno krenuti na bolje, jer je Triumph dobio novog uvoznika za Srbiju!

Kod nas u Srbiji Triumph do sad nije bio toliko zastupljen. Bilo je par pokušaja koji nisu najbolje prošli,pre svega jer nisu bili ovlašćeni od strane Triumph-a, te je ova marka do sad bila na margini prodajnih rezultata u Srbiji.

Triumph dobio novog uvoznika za Srbiju!
Foto: BJBikers magazin

Prema svemu sudeći, to će se promeniti jer je Triumph dobio novog uvoznika za
Srbiju koji je već dobro etabliran na našem tržištu. Reč je o firmi koja je ovlašćeni uvoznik za Polaris vozila i Indian motocikle.

Da bi proverili ozbiljnost ovog projekta i zastupanja Triumph-a posetili smo njihov
salon u Beogradu. David Dajč je srdačno i otvoreno popričao o planovima za Triumph i u tekstu izdvajam par najbitnijih detalja koji će sigurno biti od važnosti za sve koji poseduju Tripumh motocikle ili razmišljaju o kupovini istih.

Triumph dobio novog uvoznika za Srbiju!
Foto: BJBikers magazin

Veliki izbor motocikala u salonu

Prva stvar koju zapazite pri ulasku u salon je veliki broj motocikala, što je pohvalno budući da do sad nije moglo da se vidi ovoliko Triumph motocikala na jednom mestu. Modeli poput Tiger
1200, Trident 660, Sport 660, Scrambler 1200, itd. nalaze se u salonu i možete ih lično videti.

Ukoliko vas zanima neki od motocikala koji se ne nalaze u salonu i za njih možete dobiti detaljne informacije o svemu što vas zanima. David ili Nikola iz salona su momci koji voze motocikle i
dobra se razumeju u materiju, tako da ćete uvek dobiti prave informacije.

Respektabilne zalihe rezervnih delova

Jedna od stvari koja nam je uvek bitna je šta je sa rezervnih delovima ukoliko dođe
do nekog kvara? Već na samom početku postoji odredjena zaliha rezevnih delova, a David nas je uverio da je u perspektivi planirano da postoji respektabilna zaliha, a da čak i nešto što nema na stanju veoma brzo stiže,budući da je centrala za ovaj deo Evrope u Budimpešti i svi delovi mogu brzo da stignu do nas, a isto važi i za same motocikle kojih ukoliko nema na stanju, biće brzo dopremljeni.

Foto: BJBikers magazin

Naš uvoznik regionalni zastupnik za ovaj deo Evrope

Dokaz o ozbiljnosti poslovanja i zastupništva za Triumph jeste i činjenica da je naš uvoznik ujedno i distributerov regionalni menadžer za zemlje iz našeg okruženja,što samo govori da Triumph ima poverenja u svog novog partnera.

Ukoliko je suditi prema viđenom stanju u salonu i servisu, nema sumnje da je Triumph dobio
ozbiljnog uvoznika. Mnogo novca i truda je uloženo u salon i servis te je to dokaz da se neko ne igra i da je došao da ostane. Ukoliko vas više zanima kako izgleda Triumph salon, možete ga posetiti na adresi Autoput za Novi Sad 73.

Radno vreme salona je radnim danima od 9.00 – 17.00 časova.

Veb sajt za Triumph Srbija je trenutno u izradi i uskoro će biti pušten u etar.

Ukoliko ste već imali iskustva sa novim uvoznikom za Triumph ili želite da ostavite svoj utisak, to možete učiniti u temi na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.