NaslovnaNajavePrijavite nam moto skup i datum održavanja za 2024. godinu!

Prijavite nam moto skup i datum održavanja za 2024. godinu!

-

Ušli smo u novu godinu i već polako možemo početi sa planiranjem poseta moto skupova. Klubovi zasigurno već znaju ili planiraju datume za organizaciju moto skupa. Ukoliko ste moto klub koji u ovoj godini organizuje moto skup, prijavite nam datum održavanja kako bismo napravili jedinstveni kalendar za 2024. godinu.

BJBikers sada već tradicionalno svake godine poziva sve organizatore moto skupova ili žurki da prijave svoj događaj kako bismo napravili kalendar u kom će zainteresovani pregledno na jednom mestu imali sve datume i mesta održavanja moto skupa.

Prijavu moto skupa mogu da izvrše svi moto klubovi i organizacije sa tertiroije bivše Jugoslavije pa i šire.

Prijavite nam moto skup i datum održavanja za 2024. godinu!

Sve što treba da uradite je da na e-mail adresu info@bjbikers.com pošaljete sledeće informacije:

Naziv moto kluba
Državu i grad u kom se moto skup održava
Datum održavanja

Sve prijave koje nam stignu na pomenuti e-mail bez izuzetka će biti uvrštene u naš kalendar koji će se ažurirati pri svakoj novoj prijavi.

Ukoliko želite, vaše datume možete istaći i u temi na forumu.

BJBikers redakcija i forum vam žele lepu i uspešnu sezonu moto skupova!


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.