NaslovnaMoto SportStartuje Hellas Rally - Srbija ima svoje učesnike

Startuje Hellas Rally – Srbija ima svoje učesnike

-

Hellas rally je najveće rally raid takmičenje u Evropi, a Srbija će i ove godine imati svoje učesnike među 200 takmičara na motociklima na ovom prestižnom reliju. Srbiju će predvoditi Miloš Dišković i Stefan Dimić.

Hellas reli traje sedam dana tokom kojih će takmičari preći oko 1.500 km zahtevnih terena i deonica. Dokaz za to da je ovaj reli relevantan i zahtevan leži u činjenici da se i fabrička Aprilia ekipa na Tuareg 660 prijavila za učestvovanje na takmičenju.

Miloš Dišković će nastupati na Yamaha Tenere 700 koju je pažljivo i specijalno pripremao tokom ove i prethodne sezone uz podršku Yamaha Barel i EKO Srbija.

Hellas Rally Raid
Foto: Hellas Rally , Actionphotographers

Na Hellas Rally Raid-u učestvuju kvadovi, motocikli i SSV. Motocikli su podeljeni u sledeće kategorije:

M1Ispod 290cc 
M2300 – 390 cc 
M3400 – 475 cc 
M4480 – 600 cc jednocilindraši 
M5650 – 750 cc jednocilindraši 
M6650 – 1300 cc višecilindraši

Svi koji žele uživo da prate rezultate i vremena, to mogu učiniti preuzimanje aplikacije Sportiti. Miloš Dišković startuje pod brojem 623, a Stefan Dimić pod brojem 601.

Detalje oko aplikacije možete pronaći na sledećem linku:

https://s-timing.com/hellas-rally-2024

Želimo našim učesnicima puno sreće i dobre rezultate!

Utiske i komentare povodom Hellas relija možete ostaviti u temi na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.