NaslovnaMoto GaražaSuzuki cenovnik motocikala za 2024. godinu

Suzuki cenovnik motocikala za 2024. godinu

-

Suzuki je u poslednje dve godine shvatio da ne može da živi na staroj slavi i predstavio je nekoliko novih modela sa kojim uzvraća udarac konkurenciji. Ne samo da su izašli novi modeli, nego je Suzuki ostao cenovno možda najpovoljniji od japanske četvorke. Za novu godinu, stiže i novi Suzuki cenovnik motocikala za 2024. godinu za Srbiju.

Firma Euro Sumar je jedini zvanični uvoznik i zastupnik Suzuki motocikala za teritoriju Srbije i Vojvodine. Za ovu godinu su se trudili da Suzuki ostane što bliži svojim ljubiteljima i interna informacija je da su cene prilagođene pred početak sezone.

Za ovu godinu novine u ponudi su Suzuki GSX 1000GX, sport – touring motocikl napravljen na bazi GSX-S1000GT modela, s tim što je GX sportska iteracija GT modela. Pokreće ga četvorocilindraš iz Suzuki GSX-R 1000 modela, s tim što je snaga spuštena na 152 KS. Od dodatnih zanimljivost, može se istaći kvalitetno elektronski podesivo ogibljenje.

Cena za novi Suzuki GSX-S 1000GX 15.900 EUR

Foto: Suzuki

Suzuki GSX-8R je takođe još jedan od noviteta u Suzuki gami i konačni povratak sportskog motocikla u Suzuki gamu. Sportski motocikli su iz Suzuki ponude iščezli onog momenta kada su u Hamamatsuu rešili da neće da motaju i zadovoljavaju EURO5 emisioni standard te su GSX-R 600, GSX-R 750 i GSX-R 1000 nestali sa radara u Evropi.

Ipak, GSX-8R je najava da Suzuki nije odustao od sportskih motocikala za tržište Evrope.

Kada je reč o performansama, GSX-8R je u principu gotovo identičan GSX-8S modelu, s tim što je oklopljen, ima drugačiji, sportski položaj sedenja i još par sitnica koje ga razdvajaju od svog ogoljenog brata. Agregat je dvocilindrični redni radne zapremine od 776 cm3 sa maksimalnom snagom od 83,1 KS na 8.500 O/Min i maksimalni obrtni moment od 78 Nm na 6.800 O/Min.

Cena za GSX-8R za Srbiju iznosiće 9.900 EUR

Treća novina u gami Suzuki modela u odnosu na prošlu godinu je Suzuki V-Strom 800 koji namenjen prvenstveno vožnji na asfaltu, za razliku od V-Strom 800DE koji i dalje ostaje u ponudi i predstavlja adventure verziju.

Ukoliko vas interesuju detalji o V-Strom 800 modelu, možete na ovom linku pogledati detaljan tekst.

Cena za V-Strom 800 iznosi 10.400 EUR

Suzuki V-Strom 800
Foto: Suzuki

Poslednji u nizu novih verzija za 2024. godinu je Hayabusa koja slavi 25 godina postojanja i za tu priliku je Suzuki pripremio Hayabusa Anniversary izdanje u ograničenom broju primeraka sa specijalnim grafikama i detaljima.

Cena za Hayabusa Anniversary verziju iznosi 17.00 EUR

Foto: Suzuki

Ostatak Suzuki ponude motocikala ostao je manje – više nepromenjen. Cene svih motocikala koje Euro Sumar ima u svojoj ponudi možete pogledati u sledećoj tabeli.

Suzuki cenovnik motocikala za 2024. godinu
Suzuki cenovnik motocikala za 2024. godinu

Crvenom bojom označeni su modeli motocikala za koje trenutno važe akcijske cene.

Sve motocikle iz ponude možete pogledati u Euro Sumar salonu na adresi Vojislava Ilića 145 u Beogradu. Takođe možete posetiti i njihovu veb stranicu.

Za utiske povodom Suzuki noviteta za 2024. godinu kao i cena za iste, možete posetiti temu na forumu.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.