NaslovnaMoto GaražaUčestvujte u besplatnoj nagradnoj igri i osvojite Vozzi kartice za pomoć na...

Učestvujte u besplatnoj nagradnoj igri i osvojite Vozzi kartice za pomoć na putu

-

U saradnji sa vašim Bjbikers magazinom, Firma GAJ rešila je da pokloni 3 Vozzi kartice za pomoć na putu motociklistima. Jedan jako lep gest ove firme koja se bavi prodajom opreme za motocikle.

Sa obzirom da je firma Gaj rešila da pokloni kartice, red je da bar malo predstavimo ovu firmu i ono čime se bave.

Firma GAJ iz Kraljeva pored standardnog programa pneumatika za motore, kao novinu u svoj program uveli su i zaštitne lance za motocikle i skutere “ Grade Security Lock“.

  
Grade Security Lock je brend zaštitnih lanaca za motocikle, skutere i bicikle nastao u Evropi. Proizvodjač je fabrika za izradu svih vrsta lanaca , koja je po veličini i kvalitetu u TOP 5 proizvodjača u celom Svetu. Proces proizvodnje Grade Security Lock lanaca je takav da svaki lanac prolazi dodatnu termičku obradu kako bi svaka alka bila dodatno ojačana i time kvalitet finalnog proizvoda bio na još višem nivou.  U pitanju su sigurnosni lanci koji u kombinaciji sa specijalnim katancem obezbeđuju vrhunsku zašitu!  U ponudi su u tri različite dužine lanca (od 1.5m do 2m)  a razlikuju se i debljine alki ( od 10mm do 13mm) Dodatne informacije o pomenutim lancima mozete potraziti na njihovom sajtu klikom ovde.

Sad kada smo vas malo upoznali sa firmom GAJ vreme je da pređemo na poklanjanje Vozzi kartica. U ovom trenutku je u toku nagradna kampanja (giveaway) na njihovom InstaGram profilu. Zajedno sa firmom GAJ delimo 3 x Karticu za pomoć na putu VOZZI40. Sve što je potrebno da uradite da biste ucestvovali u nagradnom konkursu je sledece : 

– Zapratite profil na instagram – @gaj_gume
– Lajkujete post u vezi sa nagradnom igrom na profilu  – @gaj_gume
– U komentaru tagujete @gaj_gume kao i 2 prijatelja vozača


Nagradni konkurs traje do 30. Septembra (23:59h).


Proglašenje pobednika će biti 01.Oktobra na Instagram profilu firme GAJ.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.