January 18, 2021
Naslovna Garaža Vicma proizvodi – Spas za svaki motocikl

Vicma proizvodi – Spas za svaki motocikl

-

Svi koji voze motocikle, naročito one malo starije, kad tad su se susreli sa problemom da iskrive, polome polugu kočnice, kvačila, menjača ili nešto slično. Fabričke zamenske delove je ponekad teško naći, a čak i kad se pronađu znaju da budu papreno skupi. Srećom, postoji svetski poznata kompanija Vicma koja se bavi proizvodnjom raznih zamenskih delova za mnoge marke i modele motocikala.

Vicma je španska kompanija sa preko 70 godina dugom tradicijom, poznata po proizvodnji originalnih retrovizora i distribuciji delova za motore. Vicma se pridružila francuskoj kompaniji Bihr, jednim od najvećih distributera rezervnih delova i opreme za motocikle u Evropi. Industrias Vicma S.A. osnovana je u Totani, Španija. Poseduje skladišne objekte sa preko 50.000 artikala na lageru, što uz izuzetno organizovan sistem skladištenja, omogućava da se porudžbine izvrše u roku od 24h. Roba se isporučuje širom Evrope: u Španiju, Italiju, Francusku, Veliku Britaniju i u druge evropske zemlje.

Šta konkretno proizvodi Vicma?

U prvom pasusu sam spominjao poluge kvačila, prednje kočnice, zadnje kočnice, menjača. Međutim, zapravo Vicma proizvodi veliki broj proizvoda prilično dobrog kvaliteta.

Tako u njihovom asortimanu možete pronaći retrovizore, držače za retrovizore, kormane, čepove rezervoara, anlasere, kočione pločice, fuzastere, filtere vazduha, gume karburatora, kontakt brave i još mnoge druge proizvode.

Vicma
Foto: Moto Bike

Meni lično veliki posao odigrali su zamenski fuzasteri i polue kvačila/prednje kočnice, kao i retrovizora, jet su to delovi koji najčešće stradaju pri padu sa motocikla ili ispuštanju samog motocikla. Vicma zamenski delovi poput pokazivača pravca i retrovizori imaju homologaciju, što je bitno prilikom obavljanja tehničkog pregleda.

Takođe Vicma proizvodi i lamele kvačila sa dobrim odnosom kvaliteta i cene.

Vicma proizvodi uveliko olakšavaju život svakog motocikliste, jer potražnja zamenskih delova često ume da bude zamoran posao, a ponekad i izuzetno skup. Zato je Vicma spas za svakog motociklistu.

Vicma
Foto: Moto Bike

Generalni zastupnik Vicma prozivoda za Srbiju je firma Moto Bike iz Kaća. Njihovu kompletnu ponudu Vicma proizvoda možete pogledati na sledećem linku.


Da li želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima?

Svakog petka ujutro šaljemo email sa listom tekstova koje smo objavili te nedelje, svima koji su se prijavili na BJBikers email bilten. Na taj način možete ostati u toku sa novostima, čak i ako neki tekst propustite u toku nedelje… 


Jovan Ristić
Jovan Ristić
Malo je reći da volim motocikle. Od malih nogu postali su moja ljubav, strast i način življenja. Vremenom sam sve u životu predodredio motociklima i motociklizmu generalno. Treća sam generacija motociklista u mojoj porodici. Moje pisanje je produkt mog iskustva i velike ljubavi i svakodnevnog života sa motociklima.
18,933FanovaLajkuj
1,287PratilacaZaprati
114PratilacaZaprati
119PretplatnikaPretplatite se